Sådan bookes filmbilletter

Elementer, du har brug for

  • internetforbindelse

  • Kredit- eller betalingskort

  • Email konto

  • Printer (valgfri)

Biografen er en underholdende mulighed for en date eller en aften med venner eller familie. Med Internettet er det nemmere end nogensinde at konfigurere den aften. I stedet for at skynde os i teatret en time tidligt for at finde ud af, at din film er udsolgt, kan du roligt købe billetter online til den film, du vil se, efter dit valg af teater.

Gå til en filmbilletside. To populære sider er MovieTickets.com og Fandango.

Indtast din placering. På forsiden af ​​filmbilletsiden er der et felt, hvor du kan indtaste dit postnummer. Indtast det, og tryk på enter. En liste over lokale teatre kommer op.

Vælg det teater, du foretrækker ved at klikke på det. En liste over film, der afspilles og viser tidspunkter på dette teater, kommer op.

Vælg en film og tid. Se gennem listen, og find en film, du vil se. Når du finder en, skal du klikke på en af ​​gange ved siden af ​​den for at vælge det tidspunkt.

Vælg dit antal. En ny side kommer op og beder dig om at vælge, hvor mange billetter du vil købe. Vælg dit nummer, og tryk på "Fortsæt".

Indtast dine kreditkortoplysninger. På MovieTickets.com skal du først oprette en konto, før du indtaster kreditkortoplysninger. Her beder webstedet dig om dit navn, fødselsdato og e-mail-adresse. Derefter føres du til siden med kreditkortoplysninger. På både MovieTickets.com og Fandango er processen her den samme: Indtast dine kreditkortoplysninger og tryk på "Fortsæt".

Gennemgå dit køb. Denne nye side vil have alle de oplysninger, du hidtil har indtastet. Bekræft dit køb.

Gennemgå din bekræftelsesside. Dette har alle de detaljer, du har brug for med hensyn til, hvor du skal afhente, og hvornår du skal møde op. Det fortæller dig, om du skal medbringe dit kreditkort, medbringe et bekræftelsesnummer eller udskrive dine billetter på din computer.

Udskriv dine billetter. Dette trin er kun nødvendigt for teatre, der tilbyder "print derhjemme" -tjenesten. Udskriv din bekræftelsesside ved at klikke på "Filer" i din browser og derefter på "Udskriv". Medbring dette, når du går i teatret. Hvis du ikke har en printer, vil din bekræftelsesside altid angive en anden mulighed for at afhente dine billetter.

Tjek din e-mail. En kvittering fra transaktionen vil blive sendt til dig. Gem dette til dine optegnelser.

Følg instruktionerne i din bekræftelse for at hente dine billetter. Med en udskrevet billet kan du gå direkte til billettageren. Ellers bliver du nødt til at præsentere enten dit bekræftelsesnummer, kreditkort eller begge dele i et billetkontor eller en selvbetjeningskiosk.

Tips

Det er bedst at kontrollere begge sider, når man ønsker at booke film. MovieTickets.com har ikke alle de teatre, som Fandango har, og Fandango har ikke alle de teatre, som MovieTickets.com har.