Naviger Kalender hurtigere i Mac OS X med Gestures & Continuous Scrolling

De fleste brugere, der ønsker at se en anden dag, uge ​​eller måned i Kalender-appen til OS X, er afhængige af at bruge musemarkøren til at klikke på frem og tilbage knapper, men det er faktisk langsommere end at regne med den mindre kendte kontinuerlige scrollfunktion, der er indbygget i Mac Kalender-appen, som opfører sig meget som iOS-kalender.

Hvis du vil bruge den kontinuerlige scrollfunktion i Mac Kalender, vil du gerne have en trackpad med multitouch-gestusstøtte, som det findes på Mac-laptops, Magic Trackpad eller en Magic Mouse. Derefter skal du bare bruge tofingerede strejfbevægelser som du ville bruge andre steder i OS X til at rulle gennem andre vinduer, apps og sider. Den største forskel er imidlertid retningen af ​​swipes afhænger af den visning, du er i:

Brug kontinuerlig rulning i månedsvisning: Stryg op / ned

Hvis du vil springe igennem til den næste eller foregående måned i kalendervisning, skal du blot bruge to fingre til at skrue op eller ned, mens i månedsvisning, vil slutningen af ​​måneden passere og starte næste måned eller omvendt:

Du kan fortsætte så langt som du vil i begge retninger, meget nyttigt til hurtigt at scanne, hvad der er på din kalender eller navigere rundt i din tidsplan.

Kontinuerlig rulning i dag og ugevisning: Stryg venstre / højre

Spring hurtigt igennem dage og uger ved at bruge to fingre til at skrue til venstre eller højre, når du er i dag eller uges visning af Kalender-appen:

Bemærk, at for at "Dagvisning" skal fungere, skal musemarkøren svæves over den aktuelle dags begivenhedsliste vist på højre side, og i modsætning til måneds- eller ugersvisningen virker den ikke, når den aktiveres fra hvor som helst.

Især fraværende fra den endeløse rullende evne er årvisningen, men det er nok ikke en stor ting for de fleste brugere, medmindre du forsøger at finde ud af, hvilken dato en fjern ferie falder på kalenderen.

Du finder ud af, at kalenderapplikationerne ikke har den typiske træghed, du får med mange andre swipe-bevægelser, men rullingen accelererer, hvis du hurtigt skubber ned og ned. Det er lidt anderledes, men fungerer hurtigt, når du vænner dig til det.