Sådan læses et SDHC-hukommelseskort

SD-kort med høj kapacitet tilbyder mere hukommelse end standard SD-kort, der lagrer op til 32 GB data. Men disse kort er ikke kompatible med alle enheder, der læser SD-kort. At læse et SDHC-kort fra en kompatibel enhed eller en kompatibel kortlæser kræver lidt mere end at isætte kortet. Men visse procedurer kan give andre enheder adgang til disse kort.

Kompatibel kortlæser

Trin 1

Indsæt kortet i en SDHC-kompatibel kortlæser. Dette kan være en ekstern kortlæser eller en kortlæser, der er installeret internt på din computer.

Trin 2

Importer filer fra kortet til din computer, eller åbn en mappe for at se filerne. Din kortlæser skal automatisk genkende filerne og give disse muligheder i et pop op-vindue.

Dobbeltklik på de filer, du vil se.

Ældre kortlæser

Trin 1

Download opdaterede firmware- eller softwarefilter, så en ældre kortlæser kan læse SDHC-kort.

Trin 2

Installer softwareopdateringen. Det installeres automatisk eller har installationsinstruktioner. En meddelelse kræver muligvis, at du genstarter computeren.

Trin 3

Indsæt SDHC-kortet i kortlæseren.

Trin 4

Importer filer fra kortet til din computer, eller åbn en mappe for at se filerne. Nu skal din kortlæser automatisk genkende filerne og give disse muligheder i et pop op-vindue.

Dobbeltklik på de filer, du vil se.

Kompatibel enhed

Trin 1

Indsæt SDHC-kortet i en kompatibel enhed, f.eks. Et SDHC-kompatibelt digitalkamera.

Trin 2

Tænd enheden.

Trin 3

Tilslut enheden til computeren med et USB-kabel. Nogle enheder kan oprette forbindelse med en Firewire eller anden type kabel. Se enhedsdokumentationen, hvis du er usikker på, hvilken type forbindelse du skal bruge.

Trin 4

Importer filer fra kortet til din computer, eller åbn en mappe for at se filerne. Din computer skal automatisk registrere den SDHC-kompatible enhed og genkende filerne på dens SDHC-kort. Indstillinger for at åbne filerne skal vises i et pop op-vindue.

Dobbeltklik på de filer, du vil se.