Apple Posts 'Pride' Video, fremhæver støtte til lighed og mangfoldighed

Apple har indsendt en ny video til internettet med titlen "Pride", som viser virksomhedernes deltagelse i den årlige San Francisco Pride Parade. Begivenheden, der fejrer lighed og mangfoldighed med vægt på LBGT-rettigheder, blev til stede af Apple-administrerende direktør Tim Cook og tusindvis af andre Apple-medarbejdere. Hver Apple-medarbejder havde t-shirts specielt lavet til arrangementet, med en regnbue skitseret variation af Apple-logoet og teksten "Pride" nedenunder.

Teksten der følger med videoen siger følgende:

"Den 29. juni marcherede tusindvis af Apple-medarbejdere og deres familier i San Francisco Pride Parade. De kom fra hele verden - fra byer så langt som München, Paris og Hong Kong - for at fejre Apples uvældige engagement i lighed og mangfoldighed. Fordi vi tror, ​​at integration integrerer innovation. "

De to minutters video slutter med ordene "Inclusion inspirerer innovation" og det genoprettede Apple logo. Den fulde korte film er indlejret nedenfor for dem interesseret i at se det:

En nylig Wall Street Journal-profil af CEO Tim Cook fremhæver, hvordan virksomhedslederne er mere yderst bekymrede over samfundsproblemer end hans forgænger, Steve Jobs:

"Hr. Cook er også bekymret for Apples indflydelse på samfundet. Han har skubbet Apple til at blive mere miljøvenlig, f.eks. At have Apples datacentre, der kører på vedvarende energikilder, og være mere ansvarlig for, hvordan det anskaffer dele og materialer til sine produkter. Mr. Cook gennemførte et medarbejdernes donations-matchende program, et skridt, Mr. Jobs langt imod, og er en vokal tilhænger af homoseksuelle rettigheder. "

Cook er også kendt for at bruge Twitter til at understøtte forskellige relaterede problemer. Tidligere i år tweeted han på amerikanske politikere, der tyder på, at de passerer ENDA:

Parlamentet bør markere 50-årsdagen for civilretteloven ved at føre ENDA. @SpeakerBoehner @GOPLeader @NancyPelosi @WhipHoyer

- Tim Cook (@ tim_cook) 11. april 2014