Sådan konverteres en stemmeoptagelse til MP3

Når det kommer til deling af digital lyd, er MP3-formatet svært at slå. Dette pålidelige filformat er kompatibelt med de fleste medieafspillere. Uanset hvilket format der bruges til at optage din stemme, kan du normalt omdøbe eller konvertere dit format til MP3 ved hjælp af en downloadbar eller online konverter.

Fil omdøbning

Hvordan du konverterer din stemmefil til MP3 afhænger i høj grad af det originale format for optagelsen. Smartphones bruger muligvis det, der synes at være proprietære lydfilformater. For eksempel bruger Samsung-telefoner filer med .3GP- eller .3GA-udvidelser. Disse formater ligner MP3-format. Kopier en stemmefil i dette format fra din smartphone til din computer, og omdøb filen, og udskift udvidelsen med ".MP3." Mange medieafspillere afkoder den resulterende fil.

Format konvertere

Andre lydenheder, smartphones eller stemmeoptagelsesapplikationer bruger lydformater, der kræver mere end en simpel navneændring. En række hjælpeprogrammer er tilgængelige til denne konverteringsproces, hvoraf mange er gratis eller gratis at prøve. Agoo Soft's Audio Converter inkluderer filformater understøttet af indfødte applikationer på de fleste Android- og iPhone-enheder samt andre større lydfilformater. Gratis online konvertere Zamzar og YouConvertIt tilbyder filkonvertering udført uden download eller installation af apps. Vælg og upload din stemmefil i dets oprindelige format, vælg MP3 som "Konverter til" -format, og indtast en e-mail-adresse, som den konverterede fil sendes til.

Optagelse på din computer

Brug et adapterkabel til at slutte hovedtelefonstikket på din stemmeoptagelsesenhed til mikrofonindgangen på din computer for at optage lyd. Download en gratis optager-app, der tillader optagelse til MP3-format. Eksempler på denne type app inkluderer MP3myMP3, HarddiskOgg og PlayIt Recorder. Forbered appen til at optage, og afspil derefter din stemmefil. Gemning af den nye fil i optageapplikationen fuldfører konverteringen til MP3.

Definition af MP3-filformat

Kodning af lyd med MP3-komprimering bruger algoritmer til at sigtes igennem lyddata og kasserer visse dele af lyden, der ikke anses for vigtige for afspilning. Mens purister diskuterer, hvordan denne komprimering påvirker musik, kan den menneskelige stemme kommunikere tydeligt på trods af enhver kasseret lyd, hvilket gør MP3 til et ideelt format til effektiv deling af stemmeoptagelser, som er klare og forståelige selv ved lave bithastighed og monoindstillinger, hvilket resulterer i filer meget mindre end ækvivalente dele af musik ved gennemsnitlige indstillinger.