Sådan udskrives et billede på en cd

Elementer, du har brug for

  • Computer

  • Billedredigeringssoftware

  • Printer med cd-udskrivningsfunktioner

  • Tom printbar CD-R

Udskrivning af et billede på din cd betyder, at du kan oprette din egen professionelle cd derhjemme. Med de programmer og software, der er tilgængelige på computere, er denne proces meget ligetil, men det er integreret, at du har en printer med cd-udskrivningsfunktioner. Hvis du ikke har en printer af denne type, kan du ikke udskrive et billede på din cd. Sørg også for at bruge udskrivbare cd'er, så billedet tørrer hurtigere og ikke udtværes fra cd'ens ansigt.

Tænd din printer og din computer.

Åbn det billede, du ønsker at udskrive, på en cd i et billedredigeringsprogram. Dobbeltklik på billedet, når det åbnes for at forstørre det. Føj tekst eller andre grafiske detaljer til billedet i dit billedredigeringsprogram. Beskær billedet, så der ikke er tomme mellemrum rundt om billedets kant; billedet passer automatisk til størrelsen på din CD, når du udskriver det.

Tryk på "Skub ud" på din printer. Indsæt den cd, du vil udskrive et billede på, i cd-bakken med den ikke-læsbare side opad. Luk cd-bakken.

Klik på fanen til dit forstørrede billede på din computer. Klik på miniaturebilledet af en printer, som er i rækken med handlingsikoner under billedet. Under fanen Egenskaber eller Indstillinger skal du vælge medietypen som CD / DVD, der skal udskrives på din CD. placeringen og den nøjagtige ordlyd af indstillingen vil variere efter printer.

Fjern cd'en fra udskriftsbakken, når udskrivningsprocessen er afsluttet.

Tips

Vær altid opmærksom på lovgivningen om ophavsret, før du kopierer billeder eller musik.

Advarsler

Brug aldrig en printer, der ikke er fremstillet til cd-udskrivning. Dette kan beskadige din printer alvorligt.