Sådan brænder du en CD med Audacity

De lydfiler, du har redigeret med Audacity, vil ikke gøre meget godt bare ved at sidde som rå filer på din computer - så hvis du vil dele dem med verden, skal du gemme dem som filtyper, der er klar til eksporterer. Audacity har ikke en cd-brændingsfunktion indbygget i softwaren, men det giver dig mulighed for at gemme dine lydfiler i et format, som standard cd-brændingsprogrammer let kan genkende.

Trin 1

Åbn Audacity, åbn derefter dit projekt ved at klikke på "File" i topmenuen, og klik derefter på "Open". Vælg din projektfil, og klik på "Åbn".

Trin 2

Find feltet "Projektrate" nederst til venstre i Audacity-vinduet - med dit projekt åbent, selvfølgelig. Hvis projekthastigheden ikke er indstillet til "44100 Hz", skal du klikke i feltet for at justere den til den hastighed.

Trin 3

Tilføj et stereospor, hvis din optagelse ikke allerede har et. I henhold til Audacity's manual fungerer nogle cd-brændingssoftware ikke, hvis du ikke har et stereospor, selvom dette ikke er tilfældet, hvis du bruger iTunes eller Toast til cd-brænding. For at tilføje stereosporet skal du klikke på "Spor" i topmenuen og derefter klikke på "Tilføj nyt" og derefter klikke på "Stereospor." En anden sporlinje vises under dit første spor, men den behøver ikke at have nogen lyd.

Trin 4

Klik på "File" i topmenuen, og klik derefter på "Export".

Trin 5

Vælg "WAV (Microsoft) signeret 16 bit PCM" fra "Gem fil som type" -vælgeren. Identificer det sted, hvor den eksporterede fil skal gemmes, fra menuen "Gem i". Skriv navnet på filen i feltet "Filnavn".

Klik på "Gem". Din fil gemmes nu i et format, som cd-brændende programmer genkender.