Sådan overføres et mobilnummer fra en persons navn til en anden

Overførsel af et mobilnummer fra en persons navn til en anden er en tjeneste, der tilbydes af de fleste trådløse udbydere. Et alternativ til at annullere og betale dyre gebyrer for tidlig opsigelse ved at overføre et mobilnummer overfører også nummerets økonomiske ansvar og den resterende kontraktlige forpligtelse. Den nye ejer skal opfylde din trådløse virksomheds krav til service. Dette indebærer normalt beståelse af en kreditansøgning, og ansøgere skal være mindst 18 år.

Trin 1

Kontakt din trådløse udbyder og anmod om oplysninger om overførsel af ansvar. (Hvis du ikke kender kundeservicenummeret, kan det findes på din faktura.) Repræsentanten kan fortælle dig, om processen kan afsluttes elektronisk, eller hvis du har brug for at gå i en butik.

Trin 2

Giv repræsentanten den nye parts personlige oplysninger. I de fleste tilfælde kræves fotoidentifikation. Fuldt navn, adresse og gyldig kontaktinformation skal også angives.

Udfyld frigivelsesformularen og underskriv den. Den person, der overtager kontoen, skal også underskrive overførselsformularen for at overtage telefonnummeret.