Sådan omdannes en ikke-Bluetooth-printer til en Bluetooth-printer

Bluetooth-forbindelse giver enheder mulighed for at interagere og dele information trådløst gennem individuelle forbindelser. Selvom ikke alle printere leveres med indbygget Bluetooth-teknologi, kan enhver printer drage fordel af Bluetooth-forbindelse ved hjælp af en Bluetooth-adapter. Disse små tilføjelser til printerens hardware forbinder uden installation og sender printeren til Bluetooth-aktiverede computere og andre enheder. Brug en Bluetooth-adapter til at forbinde en printer til flere computere, eller reducer blot ledningsrodet omkring et arbejdsområde.

Trin 1

Køb en Bluetooth-adapter. Sørg for, at adapteren har stik, der er kompatible med printeren. De fleste printere vil oprette forbindelse til en adapter med en kvindelig USB-forbindelse.

Trin 2

Tilslut adapteren til printeren, og tænd den om nødvendigt. Sørg for, at printeren og tilslutningsenhederne er inden for det angivne forbindelsesområde for adapteren.

Trin 3

Tænd Bluetooth for de forbindende computere og enheder. På en Windows-computer skal du åbne "Kontrolpanel" og vælge "Bluetooth-enheder." Sørg for, at indstillingerne "Slå opdagelse" og "Tillad, at Bluetooth-enheder opretter forbindelse til denne computer" er aktiveret. I OSX skal du åbne vinduet "Systemindstillinger" og vælge "Bluetooth." Tryk på knappen "Slå Bluetooth til".

Trin 4

Find printeren på listen over tilgængelige Bluetooth-enheder. Få adgang til denne liste ved at klikke på "Tilføj" i Windows Bluetooth-indstillingspanel eller ved at klikke på knappen "Opsæt ny enhed" i OSX. Afhængigt af enheden skal du muligvis indtaste en adgangsnøgle, før du opretter en forbindelse.

Få adgang til printeren fra et program med udskrivningsmuligheder eller fra systemets liste over tilsluttede enheder.