Slet Mail i Mac OS X Ligesom Outlook, Smart Way

Mac Mail-appen modtog en vidunderlig undervurderet ændring med, hvordan det håndterer at slette mail i nye versioner af Mac OS X, fra Mountain Lion, Mavericks, til Yosemite og videre.

Med den nye version fungerer sletning af e-mails mere som Outlook; du sletter en e-mail, og den vælger derefter den næste ældste e-mail i stedet for at hoppe til den næste seneste meddelelse. Det er en subtil ændring, men det gør forskel på verdener, når du rydder ud i en rotet indbakke, så du starter øverst i en postindbakke og arbejder dig nedad, når du går.


Du kan også slette mail som denne i mappen Udbakke og Sendt, selvom du vil vælge "Sorter efter dato"> "Stigende" som sorteringsmetoden.

Med tidligere versioner af Mail i OS X var opførelsen nøjagtigt det modsatte. Sletning af en besked valgt den næste nyeste meddelelse, hvilket gør at du hele tiden skal bruge piletasterne eller vælge den ældste mail for at slette ting. Meget frustrerende for alle, der er vant til Outlook, eller for nogen, der slår en stor indbakke fuld af spam, hvilket gør det til en velkommen ændring.

Takket være Jason Howlin for tipet