Brugere kan jailbreak iOS 7.1.2 med Pangu

Den nyligt udgivne iOS 7.1.2 opdatering fra Apple kan allerede blive jailbroken med hjælp fra Pangu jailbreak-hjælpeprogrammet. Værktøjet fortsætter med at arbejde for at jailbreak enhver iPhone, iPad eller iPod touch i stand til at køre iOS 7.1.2, uden nogen ændringer.


Processen kan udføres på en Mac eller Windows-pc og er ret ligetil, men for at fuldføre jailbreaken med succes skal du starte fra enheden, der endnu ikke er jailbroken og allerede er opdateret til iOS 7.1.2. Det betyder, at hvis du allerede er jailbroken på iOS 7.1 eller iOS 7.1.1, vil du gerne fortryde jailbreaket, opdatere og derefter genoptage jailbreak igen. Det kan måske være forvirrende, men det er virkelig ikke, her er den generelle procedure, der skal følges for dem, der er interesseret i at forfølge 7.1.2 jailbreak:

  1. Gendan jailbroken iPhone, iPad, iPod touch ved hjælp af iTunes - dette vil 'fortryde' jailbreaket
  2. Opdatering til iOS 7.1.2 gennem OTA, IPSW eller iTunes som normalt
  3. Sikkerhedskopier iOS-enheden igen til iTunes - dette vil oprette en ny sikkerhedskopi med iOS 7.1.2
  4. Genstart Pangu 1.1.0 jailbreak værktøjet efter disse instruktioner for at fuldføre jailbreak for iOS 7.1.2 for at fuldføre processen

Hvis du endnu ikke har jailbroken, kan du bare køre Pangu over 7.1.2, og det vil fungere som forventet.

Den iOS 7.1.2 kompatible version af Pangu-hjælpeprogrammet er 1.1.0, det samme som jailbreaks iOS 7.1 og iOS 7.1.1, og kan downloades her. Det er muligt, at en ny version af Pangu-programmet vises snart, men i øjeblikket synes det ikke at være nødvendigt for dem, der ønsker at ændre deres iPhone, iPad og iPod touch-modeller, der kører den nyligt udgivne opdatering til iOS.

Jailbreaking er en avanceret procedure, der indebærer at ændre iOS-systemsoftwaren for at kunne køre kode og programmer, der ikke officielt understøttes af Apple. Der er betydelige potentielle ulemper ved at jailbreaking en iPhone, iPad eller iPod touch, og det anbefales derfor ikke for de fleste brugere at forsøge, medmindre de har en tvingende grund til at gøre det, og grundigt forstår de involverede processer og teoretiske risici.