Deltag sange i iTunes for at spille sammen som en gruppe, når du blandede

Vil du deltage i en gruppe sange sammen i iTunes for at spille sammen som en samling, selvom iTunes på en Mac eller Windows PC (eller en iPhone, iPad eller iPod) er indstillet til at blande sig gennem en musiksamling?

Lad os f.eks. Sige, at du har et stort album, du vil blande mellem, men du vil ikke blande andre sange i iTunes.

Det er nemt at opnå i iTunes på Mac eller pc, her er hvordan du konfigurerer dette:

Sådan blandes du sammen med grupper af sange sammen i iTunes

  1. Åbn iTunes, hvis du ikke allerede har gjort det
  2. Vælg de sange, du vil tilslutte dig som en gruppe, der har en gapløs afspilning
  3. Højreklik på en sang og vælg "Få info" for at ændre sangen
  4. Klik på fanen "Indstillinger", og angiv derefter "Del af en kompilering" til "Ja" og "Gapless album" til "Ja"
  5. Klik på "OK" for at ændre sporegruppen

De valgte sange er nu sammenkædet som en kompilering og med gapløs afspilning, hvilket betyder, at der ikke vil være forsinkelser mellem en sporafslutning og en anden start. Dette betyder også, at hvis sangen kommer op i Shuffle, vil den spille som en klare samling snarere end en enkelt sang.

Samlede sange vil spille sammen som grupper, selv når de synkroniseres til en iPod, iPad eller iPhone, og også når de afspilles via iTunes Home Sharing, selv om de enkelte spor ikke rent faktisk er samlet i en enkelt fil.

Dette er en god ramme for at aktivere album eller sanggrupper, der skal afspilles kontinuerligt, hvor en sang strømmer direkte ind i det næste, som Dark Side of the Moon.

Opdatering: Nogle brugere har problemer med denne indstilling uanset årsagen, tilsyneladende afkrydsning af "Del af en kompilering" -indstilling løser det ubesværede afspilningsproblem for mange. Dette kan afhænge af iTunes-versionen, lad os vide, hvad der virker for dig i kommentarerne!