Sådan programmeres en Panasonic fjernbetjening

Panasonic universelle fjernbetjening giver dig mulighed for at betjene og kontrollere mange af dine elektroniske enheder, men først skal du programmere den med hver enkelt enhed.

Trin 1

Sluk for den elektroniske enhed, du planlægger at betjene med fjernbetjeningen. Find knapperne "Action" og "Power" på dit tastatur. Knapperne er begge grå. "Tænd / sluk" -knappen skal være placeret i øverste venstre hjørne af fjernbetjeningen. "Action" -knappen skal være placeret i midten af ​​fjernbetjeningen på højre side.

Trin 2

Tryk og hold både "Power" og "Action" -knapperne nede samtidigt i ca. 3-10 sekunder. Find dine enhedsknapper, som skal være den øverste firkant med knapper på højre side af fjernbetjeningen. Tryk på komponentknappen, der beskriver den enhed, du ønsker at programmere.

Trin 3

Indtast producentkoden i fjernbetjeningens tastatur, hvis du har øjeblikkelig adgang til koden. Indtast den trecifrede producentkode med kanaltastaturet på fjernbetjeningen. Hvis din post blev indtastet korrekt, tænder enheden. Hvis denne metode ikke lykkes, har du også mulighed for at finde producentkoden manuelt.

Trin 4

Gennemfør "Code Search" -processen, hvis du ikke kender eller har adgang til din producentkode. Denne proces giver dig mulighed for at rulle gennem de koder, der er forudindlæst i fjernbetjeningens komponenter. Find knapperne "Lydstyrke", som skal have form af pile. Tryk på højre pil for at gå fremad gennem hver kode, og tryk på venstre pil, hvis du vælger at gennemgå en tidligere komponentkode.

Når du er færdig med genereringen af ​​kode, skal du trykke på "Power" -knappen for at teste den elektroniske enhed. Når skærmen tændes, vil dette være din indikation af, at programmeringsprocessen var vellykket.