Løs et flimrende skærmproblem med eksterne skærmbilleder på Mac efter opdatering af Mac OS X

Efter at have for nylig gennemgået opdateringen af ​​en håndfuld Mac'er til de nyeste versioner af Mac OS X som led i en gaveteknisk supportkampagne, udviklede flere Mac'er et mærkeligt blinkende displayproblem, der kun var synligt, da en ekstern skærm blev tilsluttet til Mac . På en 11 "MacBook Air er skærmen flimret med en hvilken som helst DVI- eller VGA-skærm tilsluttet standard Min-iDisplayPort-adapteren og viser kun en hvid-sort støjskærm som et gammelt tv uden antenne. I mellemtiden på en nyere MacBook Pro viste problemet sig som en ekstern skærm flimrende med alt fra DVI-forbindelser til HDMI, og med forskellige brandmonitorer, men skærmen ville vise korrekt, bare ved en vedvarende randomiseret flimmer. Videoen nedenfor viser, at MacBook Air flimrer og slukker med et støjende billede:

(Undskyld den vertikale videoformatering, nogen fulgte ikke dette vigtige råd til optagelse med iPhone-kameraet!)

Fordi hver af Mac'erne optrådte helt normalt med eksterne skærme forud for Mac OS X-opdateringen, og problemet spænder mellem to helt forskellige Mac'er og med forskellige forbindelsestyper og endda monitormærker, foreslås det, at noget gik galt under opgraderingen. Det er gode nyheder, fordi det også betyder, at problemet sandsynligvis ikke ville være samtidig samtidig hardwarefejl - en virkelig sjælden begivenhed, der ville være ensomhed med to ikke-relaterede maskiner, der mangler side om side. Heldigvis løst en simpel SMC-reset problemet fuldstændigt på begge Mac'er, og eksterne displays igen fungerede som de skulle efter SMC reset.

Opløs Monitor Flickers ved at nulstille System Management Controller af en Mac

Sådan ændrer du SMC'en på en bærbar Mac, der har et indbygget batteri (ikke et flytbart batteri), som en MacBook Air eller en ny MacBook Pro med nethinden. Du kan finde oplysninger om SMC nulstiller på andre Mac'er her, og Apple har også anvisninger til andre maskiner her.

  • Afbryd det eksterne display fra din Mac
  • Luk Mac'en, så den er slukket (sover ikke)
  • Tilslut MagSafe-strømforsyningen til MacBook
  • Brug det indbyggede tastatur på MacBook'en ved at trykke på Shift + Control + Option + Power-knapperne samtidigt (se billedet nedenfor for detaljer) og holde dem i ca. 2 sekunder, slip derefter alle taster sammen

Dette er nøglerne til at trykke og holde samtidigt på MacBook Pro / Air-tastaturet for at nulstille SMC :

Når det er færdigt, skal du starte Mac'en og tilslutte skærmen igen:

  • Tryk nu på tænd / sluk-knappen på tastaturet for at starte Mac'en som normalt
  • Vent, indtil Mac'en er startet, og tilslut den eksterne skærm igen

Alt skal arbejde som sædvanligt, ikke mere skærmen flimrer, der vises ikke mere støjende skærmbilleder, bare Mac'en med et normalt udseende eksternt display.

Udover skærmproblemer kan nulstilling af systemadministratoren også løse mange andre problemer i forbindelse med strømstyring og hardware, der begge har fundet sted efter systemopdateringer eller tilsyneladende tilfældigt. Vi har afdækket flere andre problemer som dette tidligere, herunder et pludselig manglende batteri og fans blaring på bærbare Mac'er, manglende evne til at sætte en Mac i dvaletilstand og fan lyd og varme problemer, der har dukket op efter installation af en systemopdatering. Fordi der er lidt skade ved at nulstille SMC'en ud over at miste nogle enkle energiindstillinger, som du kan omkonfigurere inden for Systemindstillinger, er det værd at prøve dig selv, inden du tager yderligere skridt til at løse hardwareproblemer med enhver Mac, og det er faktisk et fælles trin, som anbefales af Apple Genius-medarbejdere via telefon support, og endda på Genius Bar i en Apple Store.

Hvis du eller nogen du kender, kommer til at løbe ind i skærmflimmerproblemet efter en Mac OS X-opdatering, der er anvendt på en Mac, skal du prøve denne SMC-løsning først, det tager kun et øjeblik og løste problemet hurtigt i disse tilfælde, og det kan bare fungere for også dig.