Sådan installeres Assassin's Creed

Udgivet af Ubisoft Montreal er "Assassin's Creed" et videospil, der indeholder en historie, der foregår i både nutiden og fortiden. Desmond Miles, hovedpersonen i spillet, bliver nødt til at genopleve minderne om en snigmorderforfader ved hjælp af en avanceret enhed kendt som "Animus". Spillet kræver, at Desmond udfører en række højt profilerede mord på steder som Damaskus og Acre.

Indsæt "Assassin's Creed" installations-dvd'en i en dvd-rom eller dvd-brænder. Din pc åbner straks en “AutoPlay” -boks. Vælg "Kør autorun.exe" for at starte "Assassin's Creed" autorun-menuen.

Klik på "Installer / afinstaller" i "Assassin's Creed" autorun-menuen for at åbne "Assassin's Creed" InstallShield Wizard. Afhængigt af sikkerhedsindstillingerne på din pc kan Windows Vista eller Windows 7 bede dig om at kontrollere, om du vil tillade "Assassin's Creed" InstallShield Wizard at åbne. Hvis dette er tilfældet, skal du klikke på “Ja” i feltet “Brugerkontokontrol”.

Vælg det ønskede sprog til installationen "Assassin's Creed". Hvis du f.eks. Vil have installationen "Assassin's Creed" på engelsk, skal du klikke på "Engelsk" og klikke på "Næste". Installationsskærmguiden "Assassin's Creed" fører dig til skærmbilledet "Velkomst", hvor du bliver nødt til at klikke på "Næste" igen for at fortsætte.

Læs licensaftalen "Assassin's Creed". Klik på "Jeg accepterer vilkårene" og klik på "Næste" for at fortsætte.

Vælg en destinationsmappe til installationen "Assassin's Creed". Som standard installeres "Assassin's Creed" i mappen "Program Files" på harddiskens "C" -drev. Hvis du vil ændre destinationsmappen, skal du klikke på "Skift", klikke på "Gennemse", angive en ny destination og klikke på "OK" to gange.

Klik på "Installer". "Assassin's Creed" InstallShield-guiden begynder at kopiere de filer, der kræves for at køre "Assassin's Creed" på din pc. Denne proces tager cirka fem til ti minutter afhængigt af hastigheden på din pc. Efter kopiering af de krævede filer kører "Assassin's Creed" InstallShield Wizard et hardwarepåvisningsprogram for at kontrollere, om din pc er i stand til at køre "Assassin's Creed." Hvis din pc ikke opfylder minimumssystemkravene for at køre "Assassin's Creed", underrettes detekteringsprogrammet om, hvilke hardwarekomponenter du skal opgradere for at køre "Assassin's Creed" med succes.

Klik på “OK” for at lukke hardwaredetekteringsprogrammet. Klik på "Finish" for at lukke "Assassin's Creed" InstallShield Wizard.

Tips

Ubisoft udgav to efterfølgere med navnet "Assassin's Creed 2" og "Assassin's Creed: Brotherhood", som begge er tilgængelige til pc.