Hvad er Google Talk ActiveX-plugin?

Google Talk er et browser-plug-in, der giver brugerne mulighed for at chatte i realtid via instant messaging eller VOIP (tale over internetprotokol). Filoverførsler og konferencefunktioner er også tilgængelige. Google Talk-programmet er gratis og tilgængeligt på 13 sprog.

Kompatibilitet

Google Talk fungerer med Microsofts Windows 2000, XP, Vista og Server 2003. Udover disse Windows-operativsystemer er Google Talk også tilgængelig til iPhone, Blackberry og T-Mobile's G1.

Gmail

Gmail-brugere finder ud af, at deres gemte Gmail-kontakter automatisk er blevet føjet til deres venneliste, når de logger ind på Google Talk for første gang. Talebesked og muligheden for at få adgang til en chathistorik er yderligere Google Talk-funktioner, der kun er tilgængelige for indehavere af Gmail.

Telefonudstyr

En computer med en internetforbindelse er alt, hvad Google Talk-brugere har brug for for at chatte og sende onlinemeddelelser. For at drage fordel af Google Talks gratis telefontjeneste er der imidlertid også brug for en mikrofon og højttaler. Google anbefaler at bruge et headset til optimal stemmekvalitet, når du foretager opkald.