Brug iPad som ekstern skærm med Air Display Free

Air Display er en fantastisk iOS-app, der gør en iPad til en ekstern skærm til næsten enhver Mac eller Windows PC. Det har eksisteret i et stykke tid, men nu er der en ny gratis version tilgængelig, som giver dig mulighed for at prøve en komplet understøttet annonce-understøttet version, før du køber den almindelige version, og det giver en glimrende måde at se, om AirDisplay passer ind i din arbejdsgang. Selvom skærmstørrelsen gør det bedst for iPad, fungerer Air Display Free teknisk også sammen med iPhones og iPod touch, og der er ingen mangel på nyttige måder at bruge den på, hvilken enhed du kører den på.

Du skal bruge to små downloads for at komme i gang, iOS-appen og et simpelt menulinjeværktøj til OS X eller Windows, der tænder og slukker for det:

  • Få AirDisplay Free fra App Store
  • Download AirDisplay Connect til din Mac eller pc

Installer menulinjenværktøjet på computeren og start appen, og du finder nogle hurtige, enkle instruktioner om opsætning af det. Du vil komme i gang på ingen tid og kunne nyde det udvidede skrivebord, som Air Display giver. De gratis versionsannoncer er ikke forfærdeligt påtrængende, hvilket gør det mere end tilstrækkeligt til at prøve appen og til lejlighedsvis brug, men hvis du er tilfreds med det, vil du sandsynligvis gerne shell ud for den fulde version for at slippe af med annoncer.

Ydeevnen varierer lidt baseret på den anvendte computer og iPad-modellen. Retina iPads har den fordel at kunne fungere som en ekstern HiDPI-skærm til Mac, men nogle ældre Mac-modeller kan kæmpe med HIDPI-videoudgang, der fører til CPU-spidser og uønsket ydeevne. For ældre computere er det nok bedst at køre i lavere opløsningstilstand på nethinden iPads, men det er en nonissue til iPad 2 og iPad Mini, og det meste af enhver moderne Mac eller pc skal kunne skubbe de højere opløsninger uden hændelse.

Alt i alt er Air Display en fantastisk app, og med den nye gratis version er der ringe grund til ikke at prøve det på dig iPad, iPhone eller iPod.

Billede fra en tidligere Mac Setups post, iPad standen vist er Mophie Powerstand