Indstil Twitter til Mac til Livestream New Tweets & Scroll automatisk til toppen

Hvis du bruger Twitter for at holde øje med ting eller livestream nyheder og begivenheder, er denne funktion i Twitter til Mac desktop app et must bruge. Det giver Twitter appen mulighed for automatisk at opdatere og rulle til de nyeste tweets, hvilket giver dig et levende og konstant opdateret feed af, hvad der foregår fra, hvem du følger på Twitter. Dette gælder for dit primære feed såvel som søgestrømme og andre feeds, så dette trick gør det til en fantastisk måde at se twitters sociale verden på, hvilket formål det er, at du bruger appen til (og vi synes alle at bruge den anderledes).

Sådan aktiverer du den fremragende live streaming-funktion i Twitter til OS X, dette virker i alle versioner af Twitter på Mac:

  1. Fra menuen Twitter skal du åbne indstillinger
  2. Klik på afkrydsningsfeltet ud for "Når nye tweets ankommer: Scrolle automatisk til toppen"
  3. Luk indstillinger for ændringer, der træder i kraft i dit Twitter-feed

(Du skal muligvis slå Kommando + R for at tvinge opdatere foderet ved først at aktivere dette)

Nu, hvis du er øverst på twitter-feedet, vises opdateringer automatisk i feedet og streams i live. Det er smart nok, så hvis du ruller ned i foderet for at læse ældre elementer, bliver foderet lagt, så du bliver ikke kastet til toppen og mister din plads.

Dette er et af de funktioner, som jeg synes skal aktiveres som standard, det er for nyttigt at være ikke. Kombiner dette med at aktivere Growl-meddelelser til Mac Twitter-klienten, og du vil finde det nemmere end nogensinde at være på toppen af ​​Tweets, nyheder og begivenheder. Åh, og mens vi taler om Twitter, glem ikke at følge @osxdaily på Twitter også!