TotalFinder tilføjer Tabbed Windows til Mac OS X Finder

Jeg elsker faneblade-vinduer, og jeg bruger dem overalt, hvad jeg kan, om instant messaging i iChat til at huse websteder i Safari. Nu kan du få faneblade i Mac OS X's Finder! TotalFinder er en virkelig cool app, der bringer fanefunktionalitet til Mac-skrivebordet, så du ikke kun kan oprette faner i Finder-vinduer, men også evnen til at trække og slippe filer i fanerne (og dermed mappen), og du kan Opret en ny fane ved blot at trække en mappe til fanebladet!

Dette er en af ​​de bedste desktop hacks, jeg nogensinde har set på en Mac, og baseret på den forbedrede brugervenlighed, ville jeg ikke blive overrasket, hvis vi ser faner i Finder-vinduer i senere versioner af Mac OS X.

TotalFinder er faktisk et SIMBL-plugin, og er stadig under udvikling. Teknisk i alfamodus fungerede det godt nok til at være helt brugbart, og det kollede ikke på mig under testen. Jeg har set et par bruger rapporterede fejl ved brug af split vinduet fanebladet, men jeg er sikker på, at de vil blive strakt ud hurtigt af udvikleren.

Hvis du er fan af faneblade og ønsker det i din filsystemoplevelse, skal du ikke gå glip af appen TotalFinder, det er ret fancy. Du kan tjekke det fra udvikleren her:

  • TotalFinder Developer hjem

[BinaryAge via GraphicMac]

Opdatering: OS X Mavericks 10.9 og nyere indeholder som standard faneblade browsing i Finder, uden at der er tilføjet ekstra værktøjer eller tredjeparts apps. Hvis du vil have faner med Finder, vil opdatering til den mest moderne version af Mac OS X tilføje den funktion til dig uden at skulle downloade noget andet.