Sådan konverteres Quattro Pro til Windows til Excel (10 trin)

Regneark gør arbejdet med data eller statistik utrolig let, da du i stedet for at udføre konstante beregninger eller gemme oplysninger på papir kan bruge et program som Quattro til at udføre beregningerne for dig. Der kan dog komme et tidspunkt, hvor du bliver nødt til at bruge Microsoft Excel, hvilket er mere en standard end Quattro. Heldigvis kan du nemt konvertere dine Quattro-filer til Excel.

Trin 1

Gå til "Denne computer", og dobbeltklik på "Kontrolpanel".

Trin 2

Dobbeltklik på "Tilføj / fjern programmer" for at åbne listen over installerede programmer på din pc. Vent på, at listen forplantes, inden du gør noget.

Trin 3

Søg efter Microsoft Excel. Hvis du installerede Excel som en del af en MS Office-pakke, skal du kigge efter Microsoft Office i stedet. Klik på programmet for at få vist en liste med muligheder i højre side af vinduet.

Trin 4

Klik på knappen "Tilføj / fjern" på listen over muligheder. Dette åbner en installationsguide.

Trin 5

Klik på "Tilføj eller fjern funktioner" i vinduet, der vises for at få vist en liste over tilgængelige tilføjelser, der skal installeres. Klik på programmet "Quattro Pro 5.0 Converter under Microsoft Excel til Windows", og klik derefter på "Kør fra denne computer" for at installere konverteren til din pc.

Trin 6

Klik på "Opdater nu" for at afslutte installationen.

Trin 7

Åbn Microsoft Excel, gå derefter til "File" og derefter "Open" for at åbne et vindue, der viser filer på din computer.

Trin 8

Søg efter Quattro-filen, du vil konvertere, og dobbeltklik derefter på filen for at åbne den.

Trin 9

Klik på "File" og derefter "Save As" for at åbne gemdialogen.

Vælg "Microsoft Excel" eller en hvilken som helst Excel-filtype i filvalget nederst i dialogboksen. Navngiv din fil i linjen over filvælgeren, og klik på "Gem".