Sådan konverteres en film til en iPhone med VLC (9 trin)

IPhone fra Apple er en smartphone, der også fungerer som en iPod-multimedieenhed. Det er i stand til at afspille film og video i fuld længde. Disse filer skal først konverteres og placeres i iTunes, før de placeres på selve iPhone. VLC er en gratis videoafspiller, der også fungerer som et video- / lydkonverteringsprogram. VLC understøtter det samme format, der kræves til videoafspilning på iPhone. iPod touch og iPod-enheder.

Trin 1

Åbn VLC-afspiller. Klik på "File" i den øverste menulinje, og klik på "Streaming / Export Wizard".

Trin 2

Vælg "Transcode / Save to File" på skærmen, der vises. Klik på knappen "Næste".

Trin 3

Klik på "Vælg" på det næste skærmbillede, der vises. Sørg for, at knappen "Vælg en stream" er fremhævet. Find filmfilen på din computer, som du vil konvertere. Klik på "Åbn", og filen vises i tekstfeltet "Vælg en stream". Klik på "Næste".

Trin 4

Klik på afkrydsningsfelterne ud for "Transcode video" og Transcode audio. "Dette er vigtigt, hvis du kun markerer den ene og ikke den anden, kan du ende med en video uden lyd.

Trin 5

Vælg "MPEG-4 Video" i rullemenuen ud for "Codec" under "Video". Under "Audio" skal du vælge "MPEG-4 Audio" i rullemenuen ud for "Codec."

Trin 6

Klik på rullemenuen ud for "Bitrate (kb / s)" under rullemenuen "Codec" i afsnittet "Video". Vælg den bithastighed, du vil bruge. Gentag dette trin i afsnittet "Audio".

Bemærk, at en højere bithastighed giver video og lyd af højere kvalitet, men gør filen større, hvilket tager mere plads.

Trin 7

Klik på "Næste" og vælg "MPEG 4 / MP4" fra listen over muligheder. Klik på "Næste". Klik på "Vælg" for at navngive filen, og vælg, hvor den konverterede fil skal gemmes. Klik på "Næste", og filen konverteres.

Trin 8

Åbn iTunes, og klik på "File" i den øverste menulinje. Vælg "Føj til bibliotek." Find den nyligt konverterede fil, hvor du gemte den, og klik på "OK" eller "Vælg". Filen vises i iTunes under "Film".

Synkroniser din iPhone med iTunes for at importere den konverterede film til din telefon. Sørg for, at du har nok plads på din telefon til at acceptere filmen, og sørg for, at den film, du prøver at importere under fanen "Film" i iTunes, er valgt til synkronisering.