Hvordan man laver mørke videoer lysere

Hvis du er ny med videoredigering, kan det virke kompliceret at justere lysstyrken på en video. Takket være Windows Movie Maker kunne intet være længere væk fra sandheden. Dette enkle program installeres automatisk med Windows. Selvom Movie Maker er meget grundlæggende, når det kommer til effekter og muligheder, er det mere end tilstrækkeligt til at justere lysstyrken på en video. Processen er let at huske og kan udføres i et par enkle trin.

Åbn Windows Movie Maker. På dit skrivebord skal du klikke på den lille cirkel med Windows-logoet nederst til venstre på skrivebordet. Vælg "Alle programmer", og rul ned til mappen "Windows Live". Klik derefter på "Windows Live Movie Maker."

Find din video. Klik på "Tilføj videoer og fotos" øverst på Windows Movie Maker-skærmen. Til venstre er en kolonne med ikoner. Windows har tendens til at gemme film i et afsnit med titlen "Videoer", der er mærket i overensstemmelse hermed. Klik på ikonet "Videoer".

Importer videoen. En mappe åbnes, der indeholder videoer, der er gemt der. Dobbeltklik på videoen, og den indlæses i Windows Movie Maker.

Klik på fanen "Visuelle effekter" øverst på skærmen. En række ikoner vises. Klik på knappen "Lysstyrke" yderst til højre.

Juster lysstyrken. Når du har klikket på knappen "Lysstyrke", vises en lille glidestang. Klik på bjælken, hold venstre museknap nede, og træk markøren til højre for at øge lysstyrken.

Gem filmen. Klik på det lille ikon øverst til venstre på skærmen med en hovedet trekant ved siden af. Vælg "Gem film" fra rullelisten, og gem den i det ønskede format, f.eks. Widescreen eller high definition.