Hvilken sang spiller? Du kan finde ud af med Shazam App

Vil du vide, hvilken sang der spiller? Lad dig ikke undre dig, du kan sikkert finde ud af, takket være en fantastisk app, der hedder Shazam. Appen kom først til iPhone for nogen tid siden og har gjort det lettere end nogensinde at opdage, hvilken sang der spiller uanset hvor du er. Det virker perfekt i højt barer, klubber, restauranter, butikker, biler, hvor som helst musik spiller, det håndterer baggrundsstøj bemærkelsesværdigt godt og kan næsten altid identificere musik. Når en sang er identificeret, vil Shazam give links til at købe det via iTunes eller se den relaterede musikvideo fra YouTube.


Opdatering: iPhone og iPad kan nu gøre dette indfødt uden nogen tredjeparts apps! Alt du behøver at gøre er at finde ud af, hvad musik spiller ved at bruge Siri i iOS! Siri er tilgængelig på Mac også til samme kapacitet ... Ingen tredjeparts apps er længere forpligtet til at finde ud af, hvilke sange der spilles! Ikke desto mindre kan Shazam stadig identificere sange, og hvis du er på en ældre enhed uden Siri-support, kan du fortsætte med at bruge Shazam til at identificere, hvad musik spiller.

Shazam - den "hvilken sang spiller" app

Jeg regnede med dagene for at undre sig håbløst, hvad den fængende sang spiller, var stort set over på grund af denne app. Ærligt troede jeg, at alle vidste, hvad Shazam var nu, det har været omtalt i iPhone-reklamer og har været i App Store-top-downloads i lang tid.

På trods af det allestedsnærværende forfremmelse og popularitet, har jeg stadig folk, der spørger mig ofte, hvordan man finder ud af, hvilken musik der spiller. Jeg har for nylig brugt det til at finde ud af, hvilken sang der spiller i den nye iPad-reklame efter nogle få mennesker har spurgt mig om det, alle er altid forbløffet over, at jeg hurtigt kan komme med et svar. Jeg fortalte dem derefter bare at hente appen, og de var temmelig forbløffet over, at apps som dette eksisterede.

Shazam har både gratis og betalte versioner til rådighed til download til iPhone, iPad, Android, Nokia, Blackberry og Windows Mobiltelefoner. Den gratis version fungerer som den betalte version, men har begrænsninger på, hvor mange sange du kan "shazam" om en måned, mens den betalte version giver dig ubegrænset musikfinding. Du kan downloade den gratis version til iPhone og iPad via iTunes App Store.

Det er helt sikkert et must-have-app til enhver smartphone. Du bør først tjekke den gratis version, og hvis du ender med at bruge den ofte, fortsæt og opgradere, vil du blive forbløffet over, hvor ofte du vil trække din telefon ud for at opdage nye musik. Højt anbefalet.