Sådan oprettes en region gratis XBox 360

Xbox 360 er designet, så du ikke kan se spil eller downloade indhold i Xbox Live, der er beregnet til spillere i andre lande. Du kan narre Xbox Live til at lade dig se og arbejde med enhver region uden at ændre Xbox 360 og annullere dens garanti. At gøre Xbox 360-regionfri kræver et medlemskab af Xbox Live online-netværket og en Hotmail-e-mail-konto, hvor sidstnævnte er gratis, mens førstnævnte kræver et betalt abonnement. Selvom det ikke er ulovligt at gøre, kan en Xbox Live-administrator tage dig til opgaven, hvis du bliver fundet ud af det.

Gå til Hotmail-kontoen på en pc (se linket i Ressourcer). Tryk på knappen "Hent konto" for at gå til et nyt vindue. Klik på knappen "Hent det" under teksten "Windows Live Hotmail".

Indtast ethvert navn, du vælger, i kolonnen "Skærmnavn" i det nye vindue, der vises. Indtast en adgangskode i kolonnen "Adgangskode" under "Skærmnavn." Indtast adgangskoden igen i kolonnen "Indtast adgangskode igen". Udfyld de andre kolonner som dikteret af teksten.

Vælg det land (dvs. regionen) for spillet, som du ikke har tilladelse til at spille i rullemenuen "Land / region". Vælg en by for det pågældende land i rullemenuen "By" under "Land / region". Indtast byens postnummer i kolonnen "Postnummer" under "By".

Indtast den specielle kode, der er nederst på websiden, i den kolonne, der er bestemt til den. Tryk på knappen "Afslut" for at fuldføre oprettelsen af ​​din profil.

Tænd Xbox 360. Naviger til indstillingen “Netværk” fra menuen Hjem. Vælg "Deltag i Xbox Live" på listen over valg, der præsenteres. Vent til Xbox Live-vinduet vises på skærmen. Klik på knappen 'Fortsæt'. Indtast et spilnavn ved hjælp af skærmtastaturet, der vises. Klik på "Udført". Klik på “Ja” på den skærm, der vises.

Indtast den e-mail-adresse, der blev brugt til den profil, du lavede ved hjælp af skærmtastaturet i det vindue, der vises. Klik på "Udført".

Indtast den adgangskode, du havde brugt til den profil, du lavede på det næste skærmbillede ved hjælp af skærmtastaturet. Klik på "Udført".

Vent til startskærmen vises. Download eller se hvad du vil nu, når du ikke er låst til din egen region. Afslut Xbox Live, når du er færdig.

Gå tilbage til Hotmail-tilmeldingssiden, og opret en ny profil, når du vil have adgang til et andet område på din Xbox 360.

Tips

Du kan bruge et internationalt postnummerkatalog på posthuset eller fra posthusets online-websted til at finde postnumre til byer i andre lande.

Advarsler

Macintosh-brugere kan ikke oprette den nødvendige Hotmail-konto på grund af den måde, Hotmail er konfigureret på.