Sådan gemmes spil på en Xbox 360-harddisk

Xbox 360-systemet giver dig mulighed for at gemme spil på din harddisk. Nogle gange kan dette forbedre den måde, systemet spiller spillet på, da konsollen ikke længere behøver at læse disken. Dette reducerer risikoen for beskadigelse af disken og skærer de "diskslibende" lyde ud, der ofte høres, når spil spilles. Indlæsningstiderne er normalt også kortere for spil, der afspilles fra harddisken. Vær opmærksom på, at der er begrænset plads på din harddisk; du kan muligvis kun gemme et par spil på en mindre harddisk.

Sørg for, at din harddisk er korrekt tilsluttet toppen af ​​Xbox 360-konsollen. Den skal sidde fast i harddiskåbningen øverst på konsollen.

Tænd for konsollen, og sæt disken i det spil, du vil gemme, på harddisken.

Naviger til "Min Xbox" på Dashboard-skærmen. Det spil, du har indsat, vises på det første kort.

Tryk på “Y” -knappen på controlleren. Tryk ikke på "A" på dette tidspunkt; dette vælger disken. "Game Details" -skærmen åbnes, når der trykkes på "Y".

Vælg "Installer til harddisk" fra det første panel. Dette gemmer spillet på din harddisk. De fleste spil tager fem til ti minutter at gemme.

Tryk på “A” -knappen på controlleren, når skærmen viser, at installationen af ​​spillet er 100 procent afsluttet.

Vælg "Spil fra harddisk" for at spille spillet fra harddisken med det samme. Hvis du vil spille spillet fra harddisken på et senere tidspunkt, skal du indsætte disken og trykke på "Y", når spillet vises på det første kort. "Afspil fra harddisk" vises som en mulighed.

Tips

Spildisken skal indsættes i Xbox 360 for at kunne spille spil fra harddisken.

Advarsler

Nogle spil kan ikke gemmes på harddisken.