Sådan afspilles min MKV-fil på en PS3

Elementer, du har brug for

  • Ekstern harddisk

  • USB-kabel

MKV-videofilen spiller ikke pænt sammen med Sony PlayStation 3. PS3 spiller mange forskellige videofiler, som MP4 og AVI, men ikke MKV. MKV-videofilen bruges typisk med hi-definition videofiler som Blu-Ray og HD-DVD. Selvom der ikke er nogen native support til MKV, kan du stadig få dem til at spille på PS3. For at afspille disse filer på din PS3 skal du først konvertere filen til en fil, som PS3 genkender.

Download og installer en af ​​videokonvertere fra ressourceafsnittet. Tre mulige muligheder er PS3 Video 9, 4Media Video Converter og MKV2VOB.

Åbn PS3 Video 9, og klik på "Videofil." Klik på "Vælg fil" og klik på MKV-filen fra det vindue, der vises. Klik på "Destination", og vælg et sted, hvor den nye videofil skal gemmes. Navngiv den nye videofil i feltet "Titel". Klik på "Næste" og "Start konvertering" for at konvertere MKV-filen til MP4.

Åbn 4Media Video Converter, og klik på knappen "+". Klik på din MKV-fil fra det vindue, der vises. Klik på knappen "Profil" og klik på "MPEG-4 Video" -indstillingen. Klik på knappen "Gennemse", og vælg et sted, hvor den nye videofil skal gemmes. Klik på knappen "Start" for at konvertere videofilen.

Åbn MKV2VOB og klik på "Source File" for at åbne et nyt vindue. Klik på din MKV-fil, og klik på "OK". Klik på fanen "Konfiguration" og klik på "Opdeling af filer." Klik på "Ingen". Klik på "Video Transcoding", og klik derefter på "Automatic". Klik på "Tilføj fil" for at begynde at konvertere.

Tilslut en ekstern harddisk til din computer, og højreklik på den nye videofil, der blev oprettet. Klik på "Kopiér". Klik på knappen "Start" på computerens skrivebord, og dobbeltklik på "Computer". Dobbeltklik på din eksterne harddisk fra den liste, der vises. Højreklik på et tomt område på harddisken. Klik på "Ny" og "Mappe" for at oprette en ny mappe. Navngiv mappen "VIDEO" og højreklik på mappen. Klik på "Indsæt" for at overføre videofilen til harddisken.

Frakobl harddisken fra din computer, og slut den til din PS3 med USB-kablet. Vælg ikonet "Video" i PS3-hovedmenuen. Det er placeret halvvejs gennem PS3-hovedmenuen til højre. Din nye videofil vil være her. Vælg det med "X" -knappen for at se videofilen.