Sådan konverteres en vinretningsret fra DirecTV til parabol

Hvis du ejer et rekreativt køretøj, kan køb og installation af en parabol designet til at arbejde med en RV give timevis af underholdning for dig og din familie, mens du er på farten. Winegard-firmaet laver en model af RV-satellitter, der kan arbejde med mange forskellige programmeringsudbydere, herunder DirecTV og Dish Network. Hvis du begyndte at bruge DirecTV, kan du konvertere skålen til at arbejde med Dish Network ved at følge et par trin.

Trin 1

Frakobl det koaksialkabel, der er sluttet til bagsiden af ​​din modtager, inden du begynder at konvertere dit system. Mens kablet er afbrudt, skal du trykke på "Menu" på din Dish Network-fjernbetjening, mens fjernsynet og modtageren er tændt for at få adgang til hovedmenuen. Brug piletasterne til at navigere til "Systemopsætning" og tryk på knappen "OK".

Trin 2

Brug navigationspilene til at gå til "Installation" i den næste menu, og tryk på knappen "OK". I den næste menu skal du vælge "Point Dish" og trykke på "OK". Dette fører dig til opsætningsmenuen. Naviger til "Check Switch" og tryk på "OK". Vælg "Test" på det næste skærmbillede, og tryk på "OK".

Trin 3

Vent på, at systemet ser efter en satellit. Den finder ikke en, da kablet ikke er tilsluttet. På den sidste skærm i testprocessen skal du navigere til "Gem" og trykke på "OK". Dette gemmer dine indstillinger uden satellit og slipper af med de indstillinger, der blev brugt til DirecTV-tjenesten. Vælg "Færdig" efter gemning for at vende tilbage til menuen til skålopsætning.

Trin 4

Tilslut koaksialkablet til modtageren igen. Brug navigationspilene til at vælge og ændre de indstillinger på skærmen, der vises. Brug nummerpladen på fjernbetjeningen til at indtaste dit postnummer. Indtast nummeret 300 under "Dish System". Indstil "Transponder" -indstillingen til 11 og "Satellit" til 119. Både azimutvinklen og højdevinklen vises på skærmen.

Vip din Winegard-skål til den rette vinkel ved at løsne højdeknappen og vippe skålen, indtil den svarer til den korrekte højdevinkel. Drej skålen, indtil pilen på det vedhæftede kompas svarer til azimutvinklen. Gå tilbage til systemet, og du vil se en signalmåler nederst på skærmen. Hvis signalet er i det grønne område, er signalet stærkt nok. Hvis ikke, skal du justere satellitten, indtil signalet er stærkt nok. Vælg "Udført", når du er færdig for at gemme indstillingerne.