Sådan bruges Windows Media Center til at afspille ZSNES på en XBox 360

Elementer, du har brug for

  • Xbox 360-konsol knyttet til hjemmenetværk

  • Netværks-pc, der kører Zsnes

Microsoft Xbox 360 kan bruges til at spille et stort bibliotek med spil designet til konsollen samt et stadigt voksende backkatalog med spil fra den originale Xbox. Det er dog også muligt at bruge maskinen til at køre spil fra en personlig computer, streamet til din konsol over et hjemmenetværk. Dette inkluderer kørsel af den populære Super Nintendo Entertainment System-emulator, Zsnes. Programmet kan bruges til at efterligne SNES-spil på skærmen, der bruges til at spille Xbox 360.

Flyt din "Zsnes" -mappe til roden på din computers "C: /" -drev, så bibliotekets sti er "C: / Zsnes."

Åbn din computers menu "Start", og vælg "Notesblok" i mappen "Programmer".

Kopier følgende tekst til din Notesblok-fil:

Åbn Notepads menu "Filer" og vælg "Gem som." Gem filen som "Zsnes.MCL." Afhængigt af din computers indstillinger skal du muligvis gemme filen som "Zsnes.TXT", så højreklik og manuelt ændre suffikset til "MCL".

Tænd din Xbox 360, og åbn Windows Media Center. Naviger til afsnittet "Mine programmer" i menuen, og vælg "Zsnes" for at køre programmet fra din Xbox 360.

Tips

Zsnes kan køres fra ethvert bibliotek på din computer, men at placere det i maskinens rodmappe giver lettere tilgængelighed og reducerer fejl i notationen af ​​Notepad-filen.