Sådan bruges Internet Explorer 11 i Mac OS X på den nemme måde

Internet Explorer 11 er en Windows-webbrowser fra Microsoft, men dem, der kører OS X på en Mac, kan også bruge Internet Explorer 11 via en fantastisk gratis service kaldet ModernIE fra Microsoft. At være i stand til at køre Internet Explorer 11 direkte på Mac uden at skulle få adgang til en Windows-maskine eller starte en VM er utrolig nyttig for webudviklere og webdesignere, men nogle Mac-brugere kan finde det nødvendigt at bruge IE 11 for at få adgang en særlig web service eller hjemmeside også.

Uanset grunden, hvis du vil bruge Internet Explorer på en Mac, viser vi dig, hvordan du gør det på den nemmeste måde. Ja, det er en komplet version af IE11, det er altid den nyeste version, og det virker godt.

Dette tip bruger en gratis internet-tjeneste fra Microsoft kaldet Modern IE, som er afhængig af fjernskrivebordet for at få adgang til Internet Explorer 11 fra Windows, men oven på OS X. Det er hurtigt, men det kræver selvfølgelig internet service, der er afhængig af fjernelse. Hvis du har brug for en offline-løsning, skal du køre IE i en virtuel maskine i stedet, hvilket er en anden gratis tilgang, omend lidt mere teknisk.

Krav til at køre Internet Explorer 11 i Mac OS X

  • Internetadgang, højere hastighed er bedre for ydeevne
  • Microsoft-konto, som @hotmail eller @outlook email-adresse, disse er gratis, og du kan tilmelde dig en her, hvis du ikke har gjort det endnu
  • Download Remote Desktop til Mac fra Microsoft fra App Store

Når du har opfyldt disse grundlæggende krav, er resten meget nem at konfigurere.

Sådan bruges Internet Explorer 11 i Mac OS X med IE Tech Preview

Dette vil arbejde for at køre IE 11 på enhver version af OS X, som Remote Desktop er kompatibel med, vi demonstrerer her med OS X El Capitan, men det vil fungere sammen med Mavericks, Yosemite, Snow Leopard osv.

  1. Gå til Modern.IE og abonner på tjenesten med din Microsoft-konto (dette er gratis), og vælg en region nærmest dig for den bedste ydeevne. Når du abonnerer på din Microsoft-konto, får du en mail, der siger "Du kan begynde at bruge Remote IE-højre nu!"
  2. Start nu Microsoft Remote Desktop-appen, du downloadede for et øjeblik siden
  3. Klik på "Azure RemoteApp" på titlen på fjernskrivebordet
  4. Log nu ind for at godkende med din Microsoft-konto, acceptere invitationen til at bruge Internet Explorer
  5. Under 'Internet Explorer' skal du dobbeltklikke på 'IE Tech Preview' (eller vælg det og klik på knappen Start)
  6. Vent et øjeblik eller to, mens Internet Explorer 11 indlæser, i et øjeblik vises et nyt IE 11-browservindu, der er komplet med det velkendte Windows UI, på skrivebordet på Mac

Det er det, du er klar til at bruge Internet Explorer 11, ligesom du ville, hvis du kører Windows indbygget. Ja, det er virkelig en komplet Internet Explorer-webbrowser på din Mac. Du kan surfe på internettet som normalt, alt er indlæst i en ægte Internet Explorer-browser.

Altid den nyeste version af Internet Explorer i OS X

Internet Explorer 11 webbrowser version opdaterer sig med opdateringer, du behøver ikke gøre noget for at opdatere IE versioner eller ændre software. Hver gang du opretter forbindelse til IE Tech Preview, indlæser den nye version automatisk.

Komplet adgang til Internet Explorer Developer Tools på Mac

For udviklere og designere, der kører Internet Explorer 11 på denne måde, giver du også fuldstændig adgang til IE Developer Tools, som skal gøre det meget nemmere at fejle IE-specifikke problemer med syntaks, HTML, css, Javascript eller hvad du ellers arbejder på.

Du kan endda starte Web Inspector Tools i IE i et separat vindue, hvilket er fantastisk til større skærme eller multi-screen opsætninger.

Ved efterfølgende lanceringer og når som helst du vil køre Internet Explorer igen, skal du bare åbne Remote Desktop-appen, gå til Azure-sektionen og starte Internet Explorer Remote IE config igen.

Du skal muligvis regelmæssigt forny et certifikat ved at godkende med Microsoft login, men det handler om det.

For dem der spekulerede på, hvordan dette virker, ligner det meget på at bruge VNC eller Screen Sharing fra Mac til Mac i OS X. Du får adgang til en fjernsession (hostet af Microsoft i dette tilfælde) undtagen i stedet for at få adgang til en hel computer, det er bare giver dig Internet Explorer webbrowser.

Det er hurtigt, flydende og temmelig imponerende, forudsat at du i hvert fald har rimelig bredbåndsinternet. Så mens det virker godt, hvis Mac'en har en pålidelig internetforbindelse, fungerer den ikke for offline situationer, fordi det ikke virkelig installerer Internet Explorer på Mac, og det downloader heller ikke Internet Explorer til Mac. Hvis du har brug for en løsning, der fungerer både online og offline, er det stadig en god løsning at køre IE i VirtualBox ved hjælp af en gratis VM, da det downloader IE specifikt til en VM på Mac, men for de fleste afslappede brugere eller test formål er det nok unødvendigt at have en komplet virtuel maskine, når du kan bruge denne fjerntilgang i stedet.