Spil Chess Online i Mac OS X imod venner eller tilfældige modstandere

Du kan spille Chess over internettet med venner eller tilfældige modstandere ved hjælp af GameCenter i Mac OS X. Det er helt gratis, leveres med alle versioner af OS X på alle Mac'er og kræver ikke nogen downloads, hvilket gør det særligt praktisk .

Hvis du allerede har en GameCenter-konto fra iOS-verdenen, behøver du ikke gøre meget, men hvis du er ny til Gamecenter, skal du sørge for at have iCloud oprettet først, og følg derefter disse hurtige instruktioner for at spille Chess online på Mac.

Spiller Chess Online på Mac

  1. Launch Chess, fundet i / Applications /
  2. Vent et sekund eller to for en GameCenter-meddelelse til popup på tværs af skakskærmen, hvis du ikke har oprettet et GameCenter brugernavn endnu, vælger du at gøre det
  3. Nu trækker du ned "Game" menuen og vælger "Nyt spil", trækker ned "Players" menuen for at vælge "GameCenter Match"
  4. Vælg "Nyt spil" og vælg derefter en GameCenter-ven eller vælg "Auto-Match" for at spille imod en tilfældig modstander fundet online

Ventetiden for tilfældige kampe er ofte angivet som "Over 2 minutter", men hvert spil jeg har spillet bliver parret imod tilfældige modstandere næsten øjeblikkeligt.

Denne multiplayer-chess-kapacitet er tilgængelig i alle moderne versioner af OS X, så det er sjovt. Meget sjovere end at spille imod en computer, nyd det!