Sådan får du forvalgskoder til Ticketmaster

Særlige koder giver dig mulighed for at drage fordel af Ticketmaster-forsalg og få den første mulighed for at købe billetter til eftertragtede begivenheder. Forkodekoder tilbydes folk, der tilmelder sig bestemte postlister, køber VIP-fanepakker eller bruger bestemte kreditkort. For at forblive i løkken skal du målrette mod dit foretrukne band, hold eller sted og følge dem på sociale medier.

Kom på den rigtige postliste

Opret en Ticketmaster-konto på ticketmaster.com, og tilføj dine yndlingshold og performere til din profil. Du modtager forsalgskoder via e-mail til begivenheder med disse entertainere.

Følg Ticketmaster på sociale medier. Virksomheden bogfører forsalgskoder på sine Facebook-, Instagram- og Twitter-konti samme dag, de bliver tilgængelige til brug.

Tilmeld dig postlisten over koncertsal. Koncertsale har adgang til forsalgskoder for de handlinger, de er vært for. Besøg webstederne for spillesteder for at se, om de sender et nyhedsbrev eller direkte e-mails om specifikke begivenheder. Følg også deres sociale mediekonti. Facebook og Twitter er andre måder, som spillesteder sender forkøbskoder ud.

Bliv tilhænger af dit yndlingshold, performer eller lokale radiostationer på deres sociale mediesider. Kunstnere distribuerer forvalgskoder til fan-mailinglister. Radiostationer og lokale medier, der sponsorerer begivenheder, uddeler ofte forsalgskoder til deres egne tilhængere.

Tjek med dit kreditkort for en fordel ved fordelingen ved forudsalg. Nogle, såsom Citibank og American Express, tilbyder kortsalg til kortholderne. Du kan få adgang til nogle forsalg bare ved at bruge et bestemt kreditkort.

Andre muligheder

Køb VIP-pakken på Ticketmaster, hvis en er tilgængelig. Ud over VIP-oplevelsen inkluderer pakken adgang til billetter til forsalg.

Abonner på en fanklub. Nogle kunstnere inkluderer billetkoder til forkøb som en fordel for sine fanklubmedlemmer. Der kan være en omkostning forbundet med dette. For eksempel opkrævede Maroon 5 i 2015 et årligt gebyr for sit fanklub-medlemskab. Fans kunne også købe et "fanklub-bundt", der indeholdt et nyt medlemskab og forsalgskoder.

Tjek din albumrækkefølge. Hvis en kunstner planlægger at turnere kort tid efter en albumudgivelse, er der muligvis en forkøbskode inkluderet i et albumkøb eller digital download.

Tips

For at få de bedste pladser skal du bruge din kode, så snart forsalgsperioden begynder. For at komme ind med det samme skal du opdatere din computerbrowser, men kun hvert par sekunder og kun holde et browservindue åbent. Ellers kan Ticketmaster muligvis blokere din adgang.