IPhone dagslysbesparelsestidens fejl og hvordan man løser det

Stolmer du på din iPhone eller iPod touch for at vågne om morgenen? Medmindre du vil vågne en time for sent denne kommende mandag morgen, lyt op.

IPhone-sommertidens besparelsestid

Du har måske hørt om iPhone DST-fejlen nu, men hvis du ikke har her, er det kernen i det: Din iPhone-vækkeur vil være en time for sent i morgen mandag den 8. november på grund af en fejl i vækkeuret.

I grunden genkender alarmprogrammet ikke DST-tidskiftet, og vil advare en time senere end planlagt. Fejlen har allerede ramt iPhone-ejere i Europa og Australien, og nu vil iPhone-brugere i USA vågne op en time senere end normalt, hvis de ikke tager de nødvendige forholdsregler.

Midlertidig Fix iPhone DST Alarm Clock Bug

Opret en ny, en gangs alarmalarm, specielt til mandag morgen.

Tro det eller ej, det er den løsning, som Apple har foreslået. Tilsyneladende påvirker fejlen kun gentagne alarmer, så det er nok at oprette en ny engangslarm til mandag morgen nok til at løse problemet for den pågældende dag. Efter mandag kan du gå tilbage til at bruge en gentagelsesalarm som sædvanlig.

Permanent Fix i IOS 4.2

Bemærk, at den kommende iOS 4.2-version løser fejlen helt, men opdateringen er ikke blevet tilgængelig for offentligheden endnu. Ryktet er, at Apple venter på, at flere iOS 4.2-kompatible apps accepteres i App Store, før de offentliggør opdateringen til offentligheden, selvom udviklere kan downloade iOS 4.2 GM nu. Tidligere på året angav Apple en udgivelsesdato for iOS 4.2 i november, og opdateringen forventes stadig at komme senere i måneden.