Sådan sendes en fax fra et posthus

Af de mange tjenester, som US Postal Service tilbyder, er afsendelse af fax ikke en af ​​dem. Hvis du ikke har en faxmaskine, men stadig har brug for at sende en fax hurtigt ud med en bekræftelse på modtagelsen, kan andre lokale virksomheder muligvis levere denne service. Omkostningerne varierer mellem tjenesteudbydere og geografiske placeringer. Hvis afsendelse af fax bliver et regelmæssigt behov, kan du overveje at købe en faxmaskine eller få en e-fax-tjeneste.

Lokale bibliotekstjenester

De fleste lokale biblioteker tilbyder basale offentlige tjenester såsom fotokopimaskiner, computerbrug og nogle gange fax. Omkostningerne er normalt ret konkurrencedygtige i forhold til virksomheder, der er beregnet til profit, da biblioteket kun forsøger at absorbere nogle af dets omkostninger, mens de tilbyder en offentlig service. Spørg dit lokale bibliotek for at se, om faxning er en tjeneste, de leverer.

Kæder og lokale postbutikker

Mailbutikker tilbyder ofte faxtjeneste. Mailbutikker kan være alt fra en mor-og-pop-postkassebutik eller større kæder som UPS Store eller FedEx walk-in-steder. Større kædebutikker tilbyder gratis forsider for afsendere til at skrive relevante dækningsoplysninger ud, når de sender en fax. Det valgfri følgebrev er normalt gratis at bruge og gratis at sende, og bemærker, hvor mange sider der er inkluderet i faxen.

Forvent at betale et minimumsgebyr på første side plus et ekstra gebyr pr. Side. Yderligere sider er normalt billigere end den første side. For eksempel koster den første side ud over det gratis forsideark $ 1,89, og hver efterfølgende side koster muligvis $ 1,29 pr. Side. En 10-siders fax ville således koste $ 13,50 ($ 1,89 + $ 11,61).

Store forsyningsbutikker til store kasser

Forretningsforsyningsbutikker har store kopi- og udskriftsafdelinger, der tilføjer værdi til virksomhedsejere, der ønsker one-stop shopping. Stop ved kvarteret Hæfteklammer eller Office Depot, der har selvbetjente faxstationer. Ligesom postbutikkerne leveres gratis forsider på faxstationen. Efter afslutningen af ​​faxen angiver bekræftelsessiden antallet af sendte sider. Giv bekræftelsessiden til kassereren for at betale for faxen efter afsendelse. Personalet er der for at hjælpe, hvis der opstår spørgsmål. For nemheds skyld skal du gennemføre dine indkøb og betale for faxen i en transaktion.

Tips

De fleste steder, der tillader offentligheden at sende faxer, tillader også modtagelse af faxer. Hvis du forventer en fax, skal du ringe til stedet for at få faxnummeret og informere dem om, at de forventer en fax på dine vegne og fra hvem.

Computerindstillingen

Hvis faxing bliver et regelmæssigt behov, skal du overveje e-fax som en økonomisk mulighed. En e-fax bruger en printer til at scanne dokumentet ind i computeren. Når den er gemt som en PDF-fil, kan den "faxes" via e-mail ved hjælp af en angivet e-mail-adresse, der også svarer til et telefonnummer. Dette betyder, at du også kan modtage fax via e-mail. Visse mærker som eFax har en mobilapplikation, der gør afsendelse og modtagelse mere bekvem. Tjenester som eFax eller MyFax opkræver et månedligt eller årligt abonnementsgebyr, men tilbyder gratis prøveperioder.