Sådan nedgraderes iOS 7 Beta til iOS 6

Fed op med iOS 7 beta og det er quirky bugs? Du kan nedgradere ret let, hvilket sandsynligvis er en god ide for de fleste afslappede brugere, der ikke er vant til at håndtere beta OS udgivelser i forskellige udviklingsstadier, fordi det egentlig ikke er beregnet til daglig brug på din primære enhed alligevel. Ja, Apples udvikler notater knyttet til iOS 7 beta udgivelser siger specifikt, at enhver iPhone eller iPod touch, der opgraderer til iOS 7, ikke kan nedgradere tilbage til iOS 6, men det er faktisk ikke sandt i praksis. Faktisk, ligesom i tidligere beta-versioner af iOS, kan du nedgradere tilbage til, hvad den seneste stabile iOS-version er med relativ enkelhed, så ignorér dev-portal-meddelelsen og kom tilbage til en stabil version. Det tager kun et øjeblik, og det er ikke meget anderledes end at genoprette iOS generelt.Kravene er minimal, men sørg for at du har en nyere version af iTunes, der kører på en Mac eller PC, IPSW-filerne til iOS 6.1.4 eller 6.1.3, og et USB-kabel. Før du kommer i gang med nedgraderingsprocessen, vil du downloade den relevante iOS 6 IPSW til din enhed og gemme den et sted, der er let at finde, som skrivebordet:

  • iPhone 5 - iOS 6.1.4 IPSW - (direkte links til GSM eller CDMA)
  • iPhone 4 - iOS 6.1.3 - (direkte links til GSM CDMA)
  • iPhone 4S - iOS 6.1.3 - (direkte link til GSM & CDMA)
  • iPod touch 5. gen - iOS 6.1.3 - (direkte link)

Som med enhver anden iOS-opdatering, nedgradering eller ændring, skal du sikkerhedskopiere, før du begynder. Du kan gøre det med iTunes til computeren, hvilket ofte er hurtigere, da du allerede er forbundet via USB eller med iCloud, hvis du foretrækker det.

Nedgradering iOS 7 Beta Back Down til iOS 6.1.4 eller iOS 6.1.3

Har IPSW til din enhed downloadet? Så er du klar til at gå:

  • Slut iPhone eller iPod touch til computeren via et USB-kabel
  • Åbn iTunes, og vælg iOS-enheden, og gå til fanen "Oversigt"
  • Nu skal du gendanne, men gennem IPSW i stedet for at lade iTunes gøre arbejdet. Mac-brugere: Mulighed + Klik på knappen "Gendan iPhone", Windows-brugere: Skift + Klik på "Gendan" -knappen
  • Find den iOS 6 IPSW firmware-fil, du downloadede for et øjeblik siden, og vælg "Vælg", og bekræft derefter ved at vælge "Gendan"

IOS-enheden bliver sort, du får se den lille indlæsningsbjælke, og i løbet af få minutter vil iOS 6.1.4 (eller 6.1.3) læsses tilbage på enheden, og iPhone eller iPod touch vil starte som om der er nyt .

Når enheden er genstartet til iOS 6, vil du sandsynligvis gerne gendanne fra en backup, der er lavet for nylig, så du kan få alle dine ting tilbage, eller bare bruge iOS-enheden som ny.

Hoveder op til iClarified, der først bemærkede processen, selv om deres variation omfatter nogle få trin, der ikke er helt nødvendige. Derudover har mange andre websteder inkluderet forskellige nedgraderingsstrin eller alt for kompliceret processen, så medmindre du har formået at mure enheden, behøver du ikke at sætte enheden i DFU-tilstand. Ligesom du ikke opdaterer direkte fra en jailbroken version af iOS 6.1.2 eller ser en iTunes 3194-fejl, behøver du ikke at redigere værtsfilen overhovedet for at blokere eller fjerne blokering af servere.

God nedgradering, og nyt iOS 6 igen. Husk, den endelige version af iOS 7 vil blive frigivet i efteråret, sandsynligvis i slutningen af ​​september eller engang i oktober.