Sådan fejlfindes en Wurlitzer Jukebox

Nogle Wurlitzer jukebox-modeller inkluderer The Princess, Digital Princess og Peacock, men One More Time CD jukebox, som indeholder kromdetaljer, skiftende farver, glitter, lys og lyd, repræsenterer den mest berømte af Wurlitzer-modellerne. One More Time-jukeboksen er en replika af Wurlitzer 1015-modellen fra 1946. Hvis du støder på problemer under betjening af en Wurlitzer-jukeboks, kan fejlfinding hjælpe dig med at løse problemet på kort tid, så du og andre kan nyde mere musik med mindre forsinke.

Trin 1

Kontroller, om du har foretaget et jukebox-CD-valg højere end Wurlitzer-modelens programmering tillader, hvis displayet blinker, hvilket indikerer, at dit valg var ugyldigt.

Trin 2

Tryk på knappen "Preset" på kontrolterminalen, hvis du ikke bemærker en forskel efter ændring af DIP-switch-indstillingerne, mens du betjener jukeboksen. Skift indstillinger for DIP-switch for at indstille bas- og diskantværdier. Dine nye indstillinger træder først i kraft, når du har trykket på "Forudindstilling". Find kontrolterminalen og "Preset" -knappen på bagsiden af ​​Wurlitzer jukeboks ved siden af ​​strømkablet.

Trin 3

Kontroller, om du har aktiveret Back Ground Music (BGM), hvis Playstimulator ikke fungerer. Når det er programmeret, afspiller Playstimulator tilfældige CD-spor i normal lydstyrke og afbrydes straks, når nogen vælger en CD. BGM afspiller også tilfældige CD-spor, når ingen har foretaget et valg, men ved en lavere lydstyrke.

Trin 4

Tryk på den sidste række af knapper på forsiden af ​​jukeboksen for at dreje hele motorbogen fremad en gang og baglæns en gang, hvis du bemærker, at motorbogen ikke drejer korrekt. Wurlitzer jukebox har en motorbog, et motordrevet personsøgningssystem til CD-titelkort. Motorbogssiderne drejer muligvis ikke korrekt i starten, når du først pakker ud jukeboksen, eller hvis du drejer siderne manuelt, selvom du kan dreje siderne manuelt, hvis det er nødvendigt uden at beskadige motordrevet.

Udskift batterierne i fjernbetjeningen til din jukebox, hvis din fjernbetjening ikke længere fungerer. Flyt batteridækslet bag på fjernbetjeningen ned for at åbne batterirummet. Indsæt fire friske LR03 alkaliske AAA-batterier, der matcher de negative og positive polariteter som skematisk. Luk rummet.