Få adgang til Scientific Calculator & Programmer Calculator i Mac OS X

Mac Calculator-appen kan forekomme noget begrænset ved første øjekast, men der er faktisk to andre kalkulator tilstande indeholdt i appen; en fuldt udstyret videnskabelig regnemaskine og en programmeringsberegner også.

Adgang til de alternative regnemaskiner i OS X er virkelig nemt, men ligesom mange af de andre interessante Calculator-appfunktioner er det ret nemt at overse eller bare ikke forestille sig at være der.

Her er alt hvad du skal gøre for at skifte lommeregner tilstande på Mac:

  1. Åbn Calculator-appen fra / Programmer /, Spotlight eller Launchpad
  2. Træk menuen "View" ned og vælg enten "Scientific" eller "Programmer"

Calculator-appen vil øjeblikkeligt omdanne til hvilken alternativ kalkulator du valgte.

Programmeringsregnemaskinen arbejder med hexadecimal, decimal, binær, ascii, unicode, og den videnskabelige regnemaskine understøtter videnskabelig notation, logaritmisk, eksponentiel, konstanter, eksponenter, fraktioner, rødder og alt andet du ville forvente.

Sådan ser programmeringsberegneren i Mac OS X ud:

Og sådan ser den videnskabelige regnemaskine i Mac OS X ud:

Kalkulator RPN-tilstand kan fås ved at trykke på Command + R eller ved at aktivere det fra menuen Vis.

Både den talende regnemaskine og papirbåndet fungerer også sammen med de alternative regnemaskiner, hvilket kan være nyttigt for at holde styr på, hvilke data du arbejder med.

Af den måde kan du kopiere (og indsætte) noget fra Calculator-appen i OS X, både fra regnemaskinen og fra papirbåndet. For eksempel pi: 3.141592653589793

Tastaturgenveje til skiftende regnemaskiner i OS X

Når du er i Calculator-app, kan du øjeblikkeligt skifte mellem en af ​​de tre tilgængelige regnemaskiner med enkle tastetryk:

  • Command + 1 for Regular Calculator
  • Command + 2 for Scientific Calculator
  • Command + 3 for Programmer Calculator

Hvis du af en eller anden grund har brug for at få adgang til to forskellige kalkulertyper på samme tid, skal du køre en anden forekomst af den samme kalkulator-app og skifte kalkulator typen i det nye eller gamle tilfælde for at afspejle det.

Glem ikke, at iPhone også har en lommeregner, som, hvis du bare drejer den sidelæns, konverterer også til en videnskabelig regnemaskine. Der er ingen indbygget programmeringsberegner på iOS, men du skal derfor forblive på Mac'en.