Sådan fjernes afsnitssymboler i Word 2007 Doc

Afsnitssymbolet, også kendt som pilcrow, vises hvor som helst et nyt afsnit ender i et Microsoft Word 2007-dokument. Et retursymbol, en buet pil til venstre, vises, hvor du starter en ny linje, men ikke et nyt afsnit. Normalt vises disse mærker, når du har aktiveret - måske ved et uheld - funktionen "Vis formatering". Hvis mærkerne forbliver, selv efter at du har skjult formatering, angiver de avancerede indstillinger for din kopi af Word imidlertid, at afsnitstegn altid skal vises. Heldigvis kan du ændre disse indstillinger.

Tryk på følgende taster på tastaturet, hold dem nede samtidigt: "Ctrl", "Shift" og "8." Eller klik på fanen "Hjem" på båndet, og klik derefter på formateringsknappen "Vis / skjul", der viser en pilcrow - det samme mærke vises i dit dokument i slutningen af ​​hvert afsnit. Hvis dette skjuler afsnitssymbolerne, er du færdig. Hvis mærkerne stadig vises, skal du skrive tastaturgenvejen igen eller trykke på formateringsknappen igen og derefter gå til næste trin.

Klik på den runde Microsoft Office-knap, der er placeret i øverste venstre hjørne; i rullemenuen Word skal du klikke på "Word Options" nederst. Dialogboksen Word-indstillinger vises.

Klik på fanen "Vis" i dialogboksen Word-indstillinger i venstre kolonne.

Klik på firkanten med "Afsnitstegn" under overskriften "Vis altid disse formateringsmærker på skærmen." Når du har klikket på firkanten, forsvinder fluebenet i det.

Klik på knappen "OK" i dialogboksen Word-indstillinger.