iTunes Match lanceret med Release of iTunes 10.5.1 [Download Links]

iTunes Match er blevet lanceret i USA af Apple med udgivelsen af ​​iTunes 10.5.1. Match-tjenesten koster 24, 99 dollar om året for at gemme hele dit musikbibliotek i iCloud, så du kan streame det til en iOS 5+ iPhone, iPad, iPod, Mac eller Windows-pc, uanset hvor din musik er kommet fra. Det betyder, at musik, du har rippet fra dine egne cd'er, samlet over tid, hentet fra internettet eller købt fra iTunes, er alle tilgængelige for streaming via iTunes Match-tjenesten.

For at bruge iTunes Match skal du tilmelde dig og konfigurere iCloud, hvis du ikke allerede har det, så installer den nyeste version af iTunes. Når du har lanceret iTunes, får du vist en ny "iTunes Match" -mulighed under venstre sidebjælke, hvor du kan tilmelde dig tjenesten.

Download iTunes 10.5.1

Du kan få den nyeste version af iTunes via Software Update, iTunes Update eller ved at hente den direkte fra Apple:

  • Download fra Apple.com/iTunes (ingen email-adresse kræves skal du blot klikke på den store blå 'Download' -knap)
  • (Direkte download links til Mac OS X og Windows kommer snart)

Apple beskriver, hvordan iTunes Match fungerer som sådan:

Sådan virker det: iTunes bestemmer, hvilke sange i din samling der er tilgængelige i iTunes Store. Enhver musik med en kamp bliver automatisk tilføjet til iCloud, så du kan lytte til når som helst, på en hvilken som helst enhed. Da der er mere end 20 millioner sange i iTunes Store, er chancerne for din musik allerede i iCloud. Og for de få sange, der ikke er, skal iTunes kun uploade, hvad det ikke kan matche. Det er meget hurtigere end at starte fra bunden. Når din musik er i iCloud, kan du streame og gemme den til nogen af ​​dine enheder. Endnu bedre, afspilles alle musik iTunes-melodier fra iCloud ved 256-Kbps AAC DRM-fri kvalitet - selvom din originale kopi var af lavere kvalitet.

Det sidste punkt med at forbedre kvaliteten af ​​sange er ret betydelig, da nogen der bærer et musikbibliotek rundt i nogen tid uden tvivl har mange 128 kbps sange i deres bibliotek.

Der er en grænse på 10 enheder og 25.000 sange til tjenesten, selvom sange købt fra iTunes Store ikke tæller mod denne grænse.