Sådan optages en VOD-streamingvideo

Efterhånden som internettet har udviklet sig, er brugerne vant til at være i stand til at fange indhold til deres harddiske til deling og senere visning. For det meste er dette muligt. Visse typer medier undgår dog fangst, såsom streaming, on-demand video, kaldet VOD, for Video on Demand. Dette indhold kan ikke optages fra webbrowseren, men skal snarere optages ved hjælp af separat software, der bruges til at oprette en screencast eller en video af, hvad der sker på skærmen.

Trin 1

Download og installer software, der giver dig mulighed for at tage video skærmbilleder. Software som denne markedsføres normalt til oprettelse af screencasts, der bruges i video-tutorials, der viser brugerne, hvordan de udfører opgaver med video af processen, der sker på skærmen. Populær software til Windows inkluderer CamStudio og Easy Screen Capture Video (se ressourcer). I OS X er Screenium det mest populære program.

Trin 2

Naviger til det websted, der indeholder den video, du vil optage, men start ikke afspilningen endnu.

Trin 3

Åbn det videooptagelsesprogram, du vil bruge.

Trin 4

Begynd optagelsen med videooptagelsesprogrammet. Sørg for, at softwaren optager hele billedrammen.

Afspil den video, du vil optage. Programmet til skærmoptagelse optager en video af det indhold, der afspilles på skærmen. Stop videoen, og gem filen på dit skrivebord. Brug et videoredigeringsprogram til at redigere filen og gemme den i et vilkårligt antal videoformater.