Sådan skjuler du Twitter og Facebook-knapper fra delingspanelet i iOS

Hvis du er ligesom mange andre iPhone- og iPad-brugere, vil du sandsynligvis sende det via meddelelser eller mail, når du går til at dele et billede fra din iOS-enhed, og du forsøger ikke at sende det til Twitter eller Facebook. Ikke desto mindre sidder disse Facebook og Twitter-delingsknapper i hver iOS-delings interaktion, uanset om du bruger dem eller ej. Heldigvis, for brugere, der ikke rigtig vil se Facebook-knapperne i iOS-delark, giver de nyeste versioner af iOS muligheden for at slukke for de unødvendige sociale delingsknapper med bare en hurtig vending af nogle få switche.


Du behøver kun at deaktivere dette i et aktieark, så effekten overføres til andre delingsknapper i iOS. Måske er det nemmeste sted at implementere ændringen via Photos-appen, så det er her, vi starter.

Deaktivering af iOS Twitter og Facebook-knapper i delark

  1. Åbn et foto og tryk på Deling-knappen som normalt
  2. Stryg til venstre over knapperne "Meddelelse, Mail, iCloud Foto Deling, Twitter, Facebook" for at afsløre yderligere muligheder, og tryk derefter på knappen "Mere"
  3. Vip kontakten sammen med "Twitter" og / eller "FaceBook" til OFF-positionen og tryk derefter på "Udført"

Nu, når du går til at dele et billede i iOS, har du ikke længere de fremmede Twitter og Facebook delingsknapper.

Du finder ud af, at du også kan deaktivere Flickr via delingspræferencerne, men Flickr tilbyder 1 TB gratis fotoopbevaring, hvilket gør det til et relativt populært valg for mobilbrugere, der ønsker et andet sted at gemme deres billeder.

Mens du kan deaktivere nogle af delingsindstillingerne på denne måde, er der i øjeblikket ingen mulighed for at kunne tilføje nye delingstjenester eller dele valg gennem andre apps.

Bemærk, at du kan skifte delingsknapperne uden at have en bredere indflydelse på Twitter eller Facebook-funktionaliteten andetsteds i iOS, uanset om det er med Siri eller i Safari, og apps for disse tjenester vil stadig have adgang til billeder fra deres respektive apps, selv med knapper slukket.