Hvordan fungerer Craigslist?

Craigslist er et online klassificeret annonceside opdelt i forskellige byområder. Brugere sender annoncer i kategorier inklusive tjenester, til salg, job, bolig, samfund og personligt. Grundlæggende viden om Craigslist giver brugerne mulighed for at interagere med hinanden sikkert.

Udstationering af annoncer

Craigslist opdeler sine annoncer i flere forskellige kategorier. Alle kan sende en annonce med eller uden en Craigslist-konto. Oprettelse af en konto giver dig let adgang til alle dine indlæg for at revidere eller slette dem. Uden en konto modtager du en e-mail efter udstationering med links til at ændre annoncen. Klik på Send til rubrikannoncer link i øverste venstre hjørne af hver side på Craigslist-webstedet for at oprette en annonce. Udfyld skabelonfelterne inklusive Udstationering Titel, Udstationeringskrop og yderligere detaljer såsom Pris og Tilstand. Annoncen kan tage et par minutter at blive vist i kategorien på den valgte bys Craigslist-side.

Find annoncer

Hvis du er interesseret i at gennemse Craigslist-annoncer, skal du vælge den nærmeste by på højre side af Craigslist-siden. Hovedsiden på din bys side viser annoncer organiseret under hovedkategorier. Underkategorier vises nedenfor for at hjælpe dig med at finde de specifikke emner, du ønsker. Afsnittet Til salg inkluderer kategorier som antikviteter, apparater, bøger, møbler og smykker. Klik på den ønskede kategori for at se en liste over annoncer, der er sendt fra den nyeste til den ældste. Du har mulighed for at sortere disse annoncer efter pris i stedet for i kronologisk rækkefølge. Du kan også se annoncer fra den valgte kategori repræsenteret som udvidelige infobobler på et kort baseret på købers placering.

Svar på annoncer

På Craigslist sker alle forhandlinger og transaktioner direkte mellem køber og sælger. En interesseret sælger kontakter personen med spørgsmål, så kan han til sidst forpligte sig til at købe en vare og træffe foranstaltninger til at mødes. Læs alle annonceoplysningerne, inden du svarer. Hver Craigslist-annonce har en Svar-knap i øverste venstre hjørne. Klik på Svar knappen for at vise alle de kontaktmetoder, der leveres af plakaten.

Craigslist leverer en service, der maskerer sælgerens e-mail-adresse, så den vises som en Craigslist-e-mail-adresse og enhver mail, der sendes til adressen, videresender Craigslist automatisk til sælgerens personlige e-mail-adresse. Brugere vælger, om de ønsker, at deres faktiske e-mail-adresser eller Craigslist-versionen skal vises, når de opretter annoncen.

At være sikker

Da du interagerer med fremmede på Craigslist, skal du tage forholdsregler for at beskytte din identitet, når du spørger om en annonce. Planlæg at mødes på et offentligt sted, såsom en travl parkeringsplads. I nogle kvarterer opfordrer politistationer Craigslist-brugere til at mødes uden for stationen for transaktioner. Tag nogen med dig eller fortæl en anden person, hvor du skal hen. Hvis situationen virker mistænksom, så stol på dine instinkter og gå. Overfør aldrig penge eller betal for noget, før du mødes med personen.