Hvordan ændrer jeg bussimulatoren til engelsk?

Produceret af den tyske softwareudvikler Aerosoft GmbH, "City Bus Simulator" er et videospil, der kaster dig bag rattet i en New York City-bus og transporterer passagerer rundt om Big Apple. Efter rapporter i 2009 om, at nogle brugere fandt tysk snarere end engelsk tekst i nogle dele af spillet, frigav Aerosoft en speciel fil, der kan downloades gratis og løser dette sprogproblem.

Gå online til "City Bus Simulator" officielle hjemmeside, og klik på downloadmuligheden i den øverste navigationslinje lige under billedet af en bus.

Rul ned til de oplysninger, der er offentliggjort på siden dateret 29/10/2009 og med titlen "Hotfix til version 1.3. Engelsk." Læs teksten, der forklarer de sprogproblemer, som programmet løser.

Installer hotfixet ved at dobbeltklikke på linket "CBS_Hotfix_for_Version_1_3_english.exe" med gul skrifttype. Når du bliver bedt om at angive spillets destinationsmappe på din pc's harddisk, skal du vælge standardindstillingen. Vælg biblioteket "City Bus Simulator 2010" ved at klikke på OK.

Fuldfør hotfix-installationsprocessen ved at vælge "alt", når du bliver bedt om det. Spillet skal nu være helt på engelsk. Spil spillet som normalt for at kontrollere, om hotfixet har fungeret. Hvis ikke, skal du downloade filen igen.