Officielt YouTube App til iPhone og iPod Touch Udgivet, tag det før iOS 6

Google har udgivet en dedikeret officiel YouTube-app til iPhone og iPod touch, lige i tide for at snart blive frigivet iOS 6. Hvis du tænker på dig selv "men min iPhone har allerede YouTube", så har du det rigtigt, men iOS 6-opdateringen fjerner den langbundne YouTube-app, der kom fra Apple. Det betyder, at hvis du vil have en dedikeret YouTube-app, skal du downloade det officielle Google-tilbud fra App Store, og det er faktisk en god ting, fordi den nye app er bedre end den version, der har været på iOS i mange år.

YouTube-appen har alle de standard YouTube-funktioner, vi alle nyder, herunder abonnementer, undertekster, kommentarer, sociale delingsfunktioner, meget bedre søgeindstillinger og endda et bedre ikon.

  • Få YouTube gratis til iOS i App Store

Virkelig den eneste potentielle ulempe ved den officielle YouTube-app er inkluderingen af ​​præ-roll-annoncer, der ikke eksisterede i Apple-leverede version, men for udgivere og video-skabere, der sandsynligvis er en velkommen ændring.

Den nuværende version understøtter iPhone og iPod touch, og tilsyneladende vil en iPad-version også være ude snart. Hvis du ser YouTube-videoer på din iOS-enhed, skal du tage fat på denne officielle version nu, før du opdaterer til iOS 6, og du vil ikke gå glip af nogen YouTube-handling, og du bliver ikke overrasket, når den gamle version forsvinder fra din enhed.