Påstået "iPhone Nano" -skærm og etuier til rådighed for en ikke-udleveret produkt?

Mens jeg undersøgte en historie om den kommende iPhone 5, snuble jeg over flere kinesiske forhandlere, der sælger det, de refererer til som "iPhone Nano" -dele og tilbehør. Mest overbevisende er en LCD-skærm mærket "til iphone NANO 5", men der er også flere tilfælde, der er bygget til en iPhone, der i øjeblikket ikke findes.

Jeg havde en kort samtale med en af ​​forhandlerne gennem online chat, de spurgte, om vi havde brug for en LCD-skærm eller digitizer og bekræftede for os, at "iPhone Nano 5" er et uudgivet produkt:

Jeg blokerede deres fulde navn fra skærmbilledet af indlysende grunde. Da jeg spurgte om andre dele, sagde de, at der også er et båndkabel til "iPhone Nano 5", der kan købes.

For at gøre sagen mere interessant, har billedet af den påståede iPhone Nano digitizer (skærm) ikke en hjemme-knap, hvilket svarer til tidligere rygter om en iPhone Mini med en "kant til kant" skærm. Her er et større billede af 'nano'-skærmen til rådighed:

IPhone Mini beskrivelse af en mindre enhed uden en hjemme knap passer også med denne påståede iPhone Nano sag, der er til salg af en anden fabrikant. Bemærk, at der ikke er plads til en hjemme-knap, men det ser ud til at rumme en kant-til-kant display:

Ligeledes er her den mockup, der OSXDaily sammensættes af en 'iPhone Mini' med en kant til kant skærm ved siden af ​​en iPhone 4. Skærmen og sagen ovenfra synes at passe:

Der er et par andre "iPhone Nano" -tilfælde til rådighed, men ikke alle stemmer overens med den rygter om beskrivelsen af ​​en sådan enhed. Her er en der har plads til en hjemme-knap og viser en meget mindre skærm, måske er dette baseret på forskellige skemaer eller informationer:

Betyder disse tilfælde og LCD noget? Ingen ved, men Apple. Det er helt muligt, at dette er en mislabeled LCD-skærm, og at LCD- og case-producenterne arbejder på unøjagtige oplysninger, men det gør dig helt sikkert undrende især i stedet for de seneste rygter om en sådan iPhone.

Ideen om en iPhone Mini er begge blevet spredt af og efterfølgende skudt ned for nylig af store nyhedsorganisationer, herunder New York Times og Wall Street Journal. Apples COO selv antydet på en billigere iPhone kommer fremover, som nogle fortolker som potentielt at være en mindre model.

Jeg ville ikke blive overrasket, hvis disse ting bliver trukket ned, men i skrivende stund kan du finde dem til salg på alibaba.