Få Procreate Free, Amazing Painting App til iPhone

Procreate er nemt en af ​​de bedste maleri, tegninger og illustration apps til rådighed for iOS, med et fantastisk udvalg af børster, funktioner, lag support og meget mere. Hvis du selv er lidt kunstnerisk indstillet eller bare kan skitsere en smule, blæser det iOS Notes-tegningsværktøjer ud af vandet med en bazillion størrelsesorden. Det er værd at købe, men lige nu er den tilgængelig gratis fra Apple i et begrænset tidsrum, så iPhone-brugere kan få fat i Procreate Pocket lige nu.


I stedet for at downloade Procreate gratis fra den sædvanlige App Store, hvor du typisk får apps, har Apple i stedet gemt downloadet i Apple Store-appen (som i butikken til de fysiske detailbutikker i Apple Store og foretager køb online). Det gør det lidt sværere at få, men hvis du er kunstnerisk tilbøjelig eller bare vagt interesseret, er det værd at springe gennem et par hoops for at få fat i dig (en video, der viser, hvordan du downloader appen er nederst på denne post også).

Downloading Procreate Free fra Apple Store App på iPhone

Dette skal fungere i de fleste regioner, hvor du kan hente Apple Store-applikationen på en iPhone. Downloaden er tilgængelig til 28. juli via Apple Store-applikationen, men er "afhængig af tilgængelighed" med nogle vilkår, som helt sikkert alle vil omhyggeligt læse før downloading.

  1. Få Apple Store-appen gratis fra App Store her
  2. Åbn Apple Store-appen, og tryk på fanen "Butikker" nederst på skærmen, rul hele vejen ned til bunden af ​​appen, indtil du ser "iPhone Upgrade Program" -banneret, og skub derefter over på billedkarrusellen, indtil du ser " Skitse. Maling. Opret - Download App Store Essential Procreate gratis "
  3. Tryk på den grønne "Download for free" -knap nederst på skærmen
  4. Tryk på "Indløs" for at downloade og installere Procreate på iPhone

Når du er færdig, har du Procreate på din iPhone.

Kunstnerisk færdighed er ikke inkluderet, men hvem siger nogen kan ikke have det sjovt med en fantastisk skitsering og maleri app? Få appen og prøv det, det er sjovt, måske vil du oprette en digital Picasso? God fornøjelse!

Video Walkthrough Viser, hvordan du downloader Procreate fra Apple Store App

En hel del brugere har fundet det lidt vanskeligt at downloade Procreate fra appen som beskrevet ovenfor, videoen nedenfor går gennem processen.

Opdatering: Den tilgængelige gratis version er kun til iPhone. Dette er sandsynligt, hvad der har forårsaget en vis forvirring med iPad-ejere, da der er to forskellige versioner af Procreate-appen og, i modsætning til de fleste iOS-apps, er Procreate-appen ikke universel til både iPhone og iPad.

Takket være 9to5mac for at opdage freebie. Og du kan også tjekke den officielle Procreate hjemmeside, hvis du er interesseret.