Almindelige kommunikationsenheder

Kommunikation er udveksling eller overførsel af en besked fra en afsender til en modtager. Metoden, hvormed kommunikationen udføres, kaldes mediet. En enhed er et medium, der ofte bruges i hele den moderne verden til at sende og modtage kommunikation. Kommunikationsudstyr bruges i det personlige liv, erhvervslivet, regeringen og samfundet som helhed. Enhederne kan variere, men objektet er det samme: at sende og modtage meddelelser.

Telefon

En af de mest anvendte kommunikationsenheder er telefonen. En telefon er en enhed, der gør det muligt for afsenderen at kommunikere med modtageren over store afstande ved hjælp af stemmen. Afsenderen ringer et nummer, og modtageren accepterer opkaldet. Når de to er tilsluttet, kan de sende beskeder via en telefon ved hjælp af deres stemmer. Telefonen ses ofte i form af en mobiltelefon, der giver folk mulighed for at bruge deres telefon næsten hvor som helst uden ledninger.

PDA'er

PDA er et akronym for Personal Digital Assistant. PDA'er blev designet til at give brugeren mere kontrol og evnen til at bruge en række kommunikationsmetoder i en enhed. PDA'er findes i mange former og størrelser, men de fleste er små nok til at passe i en persons lomme. En PDA giver brugeren mulighed for at kontrollere e-mail, få adgang til Internettet, foretage telefonopkald og downloade millioner af specielle applikationer. En PDA hjælper også brugeren med at organisere vigtig information, planlægge møder og opretholde kontrol med daglig logistik.

Radio

Almindelige kommunikationsenheder

Radio bruges til at sende en besked på lang eller kort afstand og er et lukket netværk af forskellige modtagere. Radioer bruges ofte af politiet, medicinske organisationer og store sportsbegivenheder. Radioer bruger radiobølger til at sende og modtage meddelelser, hvilket gør det til en anden enhed sammenlignet med telefonen. Telefoner bruger fiberoptik eller mobiltelefontårne ​​til at sende og modtage beskeder, mens radioer ikke kræver en særlig mægler.

Computer

Almindelige kommunikationsenheder

Hjemmecomputeren og bærbare computere er blevet en vigtig kommunikationsenhed i det moderne liv. Computere giver brugeren mulighed for at kommunikere ved hjælp af det skrevne ord, video og lyd. En computer giver brugerne adgang til det fulde omfang af Internettet, såsom sociale netværk, e-mails og videochat. Computere bruges også i forskellige elektroniske enheder såsom bilkøretøjer. Et bilkøretøj kan have flere computere, der kommunikerer med hinanden for at opretholde korrekt funktionalitet.