Sådan får du gratis bud på Beezid

Shopping på Beezit Penny Auctions er strategisk. Hvert bud hæver auktionen med kun en øre, men det forlænger også auktionstiden, så der er ingen sidste øjebliksbud, som du ville gøre på Ebay. Budgivere skal afveje de samlede omkostninger ved deres bud og det faktum, at budet ikke kun forlænger auktionstiden, men det vil også koste mellem 60 cent og en dollar. At finde gratis bud kan holde dig foran spillet, hvilket eliminerer en af ​​faktorerne i denne balancehandling.

Trin 1

Registrer dig som en ny bruger på webstedet Beezid Penny Auctions. Når du har indtastet dine oplysninger og oprettet en profil, tildeles du 10 gratis bud. Lejlighedsvis, hvis du navigerer væk fra registreringssiden, vil webstedet tilbyde dig flere gratis bud via et pop op-vindue til fortsat tilmelding. Sørg for at indtaste alle de krævede oplysninger, herunder en verificerbar e-mail-adresse, for korrekt at registrere og modtage dine 10 gratis bud. Bekræft tilmelding via din e-mail-adresse.

Trin 2

Henvis en ven til Beezid-webstedet. Når de tilmelder sig, bed dem om at sætte dit medlemsnavn i feltet "henvist til". Når din ven fortsætter gennem registreringen og bekræfter deres e-mail-adresse, vil du blive tildelt fem gratis bud.

Trin 3

Tjek dit medlemsindbakke dagligt. Beezit har regelmæssigt kampagner, der inkluderer gratis bud, især for nyere brugere. De tilbyder også kuponer og 100 procent rabat på købsprisen på en auktionsgenstand, du vinder.

Besøg et kuponwebsted, f.eks. Retail Me Not, for at købe Beezid-budkuponer. Websteder som dette tilbyder gratis bud samt stærkt nedsatte budpakker.