Sådan kombineres to fotos i en JPG

Med de rigtige værktøjer kan du relativt let kombinere to fotografier, selv de i forskellige størrelser. Den tid, du har brug for til at udføre denne opgave, afhænger af kvaliteten af ​​din hardware og software. Uanset disse faktorer kan selv en nybegynder, der arbejder med det mest basale udstyr, gøre dette ved at følge et simpelt sæt grundlæggende instruktioner.

Download og installer en jpeg-editor. Der er flere tilgængelige, enten som freeware eller mod et gebyr; nogle koster op til flere hundrede dollars. Du kan nemt udføre denne opgave ved hjælp af de fleste gratis jpeg-redaktører.

Scan dine fotografier, hvis de ikke allerede er i digital form. Dette kan gøres med enhver scanner. Hvis der ikke er nogen tilgængelig, kan enhver fotokopibutik scanne dine fotos til en disk eller et tommelfingerdrev til et nominelt gebyr. Sørg for, at fotos scannes til JPEG-format.

Åbn dit billedredigeringsprogram. Klik på "File", derefter "Open", og naviger til den disk eller tommelfinger, hvor filerne er placeret. Hvis billederne allerede er i digitalt format, skal du finde dem på din harddisk. Fremhæv de to jpeg-filer, du vil kombinere, og klik på "Åbn" i nederste højre hjørne af dialogboksen.

Vælg den mindste af de to filer, og klik på fanen "Rediger", som normalt er placeret til højre for "Fil" -fanen øverst til venstre på skærmen. I rullemenuen skal du vælge "Billede" eller "Billedstørrelse" afhængigt af den valgte software. Noter dimensionerne på dit mindre billede.

Vælg "Canvas" eller "Canvas Size" afhængigt af din redigeringssoftware. En rammefyrkant med pile, der peger udad i otte forskellige retninger, vises. Klik på feltet med pilen, der peger i den modsatte retning af det sted, hvor du vil vedhæfte det andet foto. Dette “forankrer” lærredet. Indtast den relevante figur, dobbelt højden eller bredden af ​​lærredet i måleboksen, og gem det nye billede.

Åbn det større billede, og gå til "Rediger", derefter "Billedstørrelse." Skift højde- og breddimensionerne, så de svarer til dem, du noterede dig i trin 4. Hvis de to fotos ikke er nøjagtigt proportionale, bliver du nødt til at beskære den større for at skabe en nøjagtig pasform.

Åbn det første billede, og flyt det andet billede til det tomme rum, du oprettede i det første billede. Klik på "Gem som", og omdøb det andet billede med en JPEG-udvidelse. Du bliver muligvis bedt om at "flade" billedet ud for at gemme det som en JPEG.

Tips

Hvis begge fotobilleder har de samme dimensioner, skal du ignorere trin fire og seks. De fleste fotoredigeringssoftwareapplikationer har værktøjer, der giver dig mulighed for at manipulere billedets lysstyrke og kontrast. Det kan være en god idé at matche baggrunden for de to fotos separat, før du kombinerer dem.

Advarsler

Kopier, "klip" ikke de originale fotos fra filmappen, når du begynder at arbejde med dem. Kassér ikke originalerne.