Civilisation 5 Mac Video Trailer

Spændt på Mac versionen af ​​Civ 5? Også mig. Nu har vi en video trailer, der viser det! Video trailer giver også en Civilization 5 til Mac release dato rækkevidde af "Fall 2010", hvilket er en anden måde at sige "enhver dag nu."

Her er teksten fra video trailer:

Sid Meiers Civilization V Mac genopliver den klassiske turnbaserede strategi genre med en forbløffende ny motor bygget fra grunden til denne flagskibsudgave af Civilization franchisen. Spillere introduceres til et helt nyt kampsystem, dybere diplomatiske interaktioner og en cavalcade af udvidede træk, der leverer en fuldt fordybende oplevelse, der giver timers underholdning, da spillerne bygger og forsvarer deres imperium på deres stræben efter at blive den største hersker, verden nogensinde har kendt.

Funktioner:
Civilization V Mac introducerer sekskantede fliser, der giver mulighed for dybere strategi, mere realistisk gameplay og fantastiske organiske landskaber, så spillerne kan udforske, når de udvider deres imperium.

Den helt nye motor orkestrerer en spektakulær visuel oplevelse med fuldt animerede ledere, der interagerer med spillere fra en diplomatisk scene, der fylder skærmen og taler på deres modersmål for første gang.

Succesfuldt diplomati vil afhænge af, at spillerne omhyggeligt forvalter relationer med andre ledere, handelsobjekter og jord, forpligter dem med guld og beslutter, om de er ven eller fjende.

Udvidede visuelle og indbydende lydindbydelse ville være konger for at tage magtens styrker og skabe et mægtigt imperium. Civilisation V tilbyder en ubegrænset række af store, realistiske og forskellige landskaber for spillere.

En intuitiv grænseflade letter både nye spillere og Civ veteraner ind i spillet. Styret af et sæt betroede rådgivere, der vil forklare spilfunktionalitet og give råd til vigtige beslutninger.

Krige mellem imperier føler sig massive, da hærer dominerer landskabet, og kamp er mere spændende og intens end nogensinde før.

Tilfældet med rangordnet bombardement giver spillerne mulighed for at skyde våben bag bag frontlinierne, udfordrende spillere til at udvikle kloge nye strategier for at garantere sejren på slagmarken.

Skriv din egen episke historie hver gang du spiller. Vælg en af ​​atten historiske civilisationer, der fører fra stenalder til rumalder på din stræben efter at opbygge verdens mest magtfulde imperium.

Så ikke mere rygter og ikke mere spekulation, Civ 5 er bekræftet og garanteret at komme til Mac platformen.

Vi holder dig opdateret på flere oplysninger, når vi får det.