Sådan aktiveres en T-mobiltelefon

En T-mobiltelefon kræver aktivering på deres netværk, før du kan bruge den. Normalt gøres dette i den butik, hvor du køber din T-mobiltelefon. Men hvis du vil bruge en ældre, kompatibel GSM-telefon, som du allerede ejer, kan du aktivere den på en ny eller eksisterende T-Mobile-konto. Du kan også købe en forudbetalt T-mobiltelefon og aktivere den ved hjælp af T-Mobile online-aktivering.

Aktivering af en GSM-telefon

Trin 1

Find den nærmeste T-Mobile-butik ved hjælp af Store Locator på T-Mobile-webstedet.

Trin 2

Besøg placeringen og kontroller, at telefonen kan bruges på T-Mobile-netværket. Telefonen skal være ulåst og GSM-kompatibel.

Anmod om aktivering på din T-Mobile-konto, eller opret en ny. Da du bringer din egen telefon til dem, kan du muligvis undgå en kontrakt, så spørg om det er muligt. Hvis ikke, kan du vælge en forudbetalt konto på den samme telefon.

Forudbetalte T-mobiltelefoner

Trin 1

Besøg aktiveringssiden på T-Mobile-webstedet. Du kan også aktivere en forudbetalt telefon på en butiksplacering, men webstedet tilbyder praktisk aktivering hvor som helst.

Trin 2

Vælg den plan, du ønsker på venstre side, og indtast dine detaljer på højre side. Du skal bruge aktiveringskoden og SIM-serienummeret, der findes på kortet, der ledsager dit SIM-kort. Du bliver også nødt til at kende telefonens serienummer, der er placeret på bagsiden under batteriet.

Klik på "Aktivér telefon" for at aktivere din telefon og fortsætte med at konfigurere din konto.